Lengyel zúzás Neurosis módra

Véglegessé vált a lengyel Asymmetry Festival fellépőinek névsora. Néhány fontosabb név a nem mindennapi összeállításból: Baroness, Ufomammut, 65daysofstatic, Amen Ra, A Storm of Light, Dälek, Venetian Snares, House of Low Culture, Lvmen, Minsk, Blindead, This Will Destroy You. A hét nap során 27 banda lép fel a világ minden tájáról, náhányuk most fognak először koncertezni Európában, a teljes lista itt tekinthető meg. Az Asymmetry Festival az első fontosabb esemény Lengyelországban, ami a post-rock és Neurosis vonalas zenekarokhoz kötődik. A helyszín Wroclaw, az időpont pedig április utolsó két hétvégéje és a fellépők listáját látva valószínűleg minden sludge/post rock rajongó orgazmus közeli állapotba jutott: 27 banda 11 országból.

Lengyel zúzás Neurosis módra: 4 komment

 • ensomhet ensomhet szerint:

  Hát így már nagyjából sejtem, bár hülye elnevezésnak találom. Az említett zenekarok és a stílus is teljesen ismeretlen számomra, de a leírtak alapján nem érzek késztetést, hogy ezt a hiányosságot kiküszöböljem 🙂

 • haragsick haragsick szerint:

  [quote=alcapone:89815b85]

  Tényleg, valaki magyarázza már el.

  Kösz ensomhet, hogy a Dorso logót rendbe tetted.
  [/quote:89815b85]

  Olyan zenei műfaj, amely mint a neve is jelzi a rockon túli, de én kötőjellel szokás írni :}
  A felsorolt csapatok amúgy csak részben post-rockok, a Dälek egyenesen a legbetegebb és elbaszottabb rap zene, amit a földkerekség hátán hord, olyan post-rock csapatok ismertek, mint a Microfilm, Magyar Posse, The Evpatoria Report és némelyik Neuroris mellék project is tekinthető annak, egyfajta művész-rock-metál, de nincs annyira specifikus és súlyos, mint az artcore, azonban mélységek terén gyakran túl is lép azon, az előbb említett (direkt 3 név) néha olyan távlatokba viszik a hallgatót, ami kissé már a lélek és földkéreg alatt van. Pihenéshez, olvasáshoz használom őket :} Kielégítő volt a válasz?

  Ps.: Az új Neurosis meg bekaphatja a faszomat, akkora fos, mint annak rendje, s módja, de a hazai képviselője is, mert az új Blind Myself meg minden csak nem súlyosság és mélység.

 • alcapone alcapone szerint:

  [quote=ensomhet:43r5syke]
  Mi az a post rock?
  [/quote:43r5syke]
  Tényleg, valaki magyarázza már el.

  Kösz ensomhet, hogy a Dorso logót rendbe tetted.

május 05.,
május 20.,