Aetherius Obscuritas koncertek áprilisban!

A szigetvári Aetherius Obscuritas ígéretéhez hűen újra színpadra áll 2009-ben, méghozzá két alkalommal!

_ELVALASZTO_

,,Night Visions I.”

2009.04.18.
PÉCS, TOXIC CLUB
Aetherius Obscuritas, Baskíria, Blizzard, Beneth, Teurgia
beugró: 21h-ig 1000, utána 1200 HUF
[plakát]

,,Night Visions II.”

2009.04.25.
BP., KÉK YUK

Aetherius Obscuritas, Baskíria, Blizzard, Athame, Funebre
beugró: 21h-ig 1000, utána 1200 HUF
[plakát]

A plakátokon látható, hogy mindkét alkalommal fellép a Baskíria, amely A Gyűlölet éve c. új lemezét propagálja a kétállomásos miniturnén, valamint mindkétszer elcsíphető lesz a Blizzard is! A koncerteken kedvezményes áron lesz kapható az Aetherius Obscuritas összes eddig
megjelent lemeze, valamint a merchandise termékek, illetve a többi banda kiadványai is.

További hírek is napvilágot láttak a Pécs-Budapest koncertkettősről, mégpedig, hogy az április 18-ai (Pécs, Toxic) fellépésen az első 150, míg az április 25-ei (BP, Kék Yuk) egy héttel későbbi megmozduláson pedig az első 200 vendég Arkhorrl (AOmásik zenekarának lemezét (Sudden Death Once and for all) kapja majd a jegye mellé! Tehát érdemes időben, vagy idő előtt megérkezni!

25-én a Kék Yukban profi koncertfelvétel fog készülni, s a zenekar bízik benne, hogy a közönség legalább annyira megtiszteli a zenekart aktivitásával és érdeklődésével, mint azt tette két éve. A felvétellel kapcsolatos speciális tervekről további információk a későbbiekben várhatók. Fontos még azt is megemlíteni, hogy aki el szeretné csípni a Baskíriát az most tegye, ugyanis határozatlan ideig ez lesz a zenekar utolsó két koncertje!

Powerwolf Powerwolf
június 04.