Új Solitude Productions kiadványok

Az orosz Soltiude Productions/BadMoodMan kiadó(k) három friss albumát szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani:

S:T ErikFrom Under The Tarn
A From Under The Tarn a svéd doom metal banda brilliánsra sikeredett bemutatkozó nagylemeze, melyre az Ufomammut, Sleep, Om, Electric Wizard és a High On Fire csapatok voltak nagy hatással, csakúgy mint a tagok korábbi zenekari, mely széles skálája a death metaltól egészen stoner, post rock vonalig nyúlig. A S:T Erik sűrű riffekkel súlyosbított pszichedelikus doomja egyedi és kíváló színfoltja a stílusnak.
_ELVALASZTO_

Nox AureaVia Gnosis
Szintén svéd és szintén bemutatkozó kiadványról van szó, eszétikailag kifinomult doom death metaljuk tömör hangzással és mély mondanivalóval bír. Zeneileg a korai Swallow the Sun a vonal, melyre a gnosztikus filozófia borítja rá fátylát és teremti meg az egyéni atmoszférát. A szövegkönyvben ősi ezoterikus tudásról olvashatunk, melyet hörgés, tiszta férfi és tiszta női ének formájában hallhatunk viszont a lemezről. A Via Gnosis-t a Sonic Train Studiosban rögzítették, a munkában a King Diamond-os Andy LaRockque is részt vett!

Darktrance Beyond The Gates Of Insanity
Az Apokalipszis Könyvének új fejezete Deimos előadásában – aki a projekt egyetlen tagja. A Beyond the Gates of Insanity tovább egyengeti a hallgató útját egy katasztrófa szélén táncoló őrült világba. Hét lehangoló és kétségbeesett dalt hallhatunk a CD-n, a depresszív black metal és a dark ambient stílusokkal kombinált metal zene alkotja a Darktrance sűrű vércsomókkal teli egyedi világát.
A világ, ellenben a megújult Darktrance-szel, egyáltalán nem vált jobbá. Az őrület kapui megnyittatnak vala!

augusztus 13.,
augusztus 16.,