Meteorcity újdonságok

Az alábbiakban a stooner körökben jó nevű Meteorcity kiadó két új bandájáról olvashattok, név szerint ők a Let the Night Roar és a Whitebuzz.

A Let the Night Roar-tól a sajat mellkasodat fogod ütni, aztán kényszert érzel rá, hogy fejek hulljanak. Baltától. Hangulatra a High On FireSurrounded By Thieves lemezét hozza, a dörgő villámok mellett hallott gitár szólók sokkal letisztultabbak és metálosabbak. Ajánlott a próba azon Venom, Celtic Frost/Hellhammer rajongóknak, akiket nem zavar a csiszoltabb gitár hangzás. A Sleep, Mountain Maker, Dragon Green rajongóinak pedig kötelező az amcsi srácok zenéje.
_ELVALASZTO_

Ragadós és ellenállhatatlan, pszichedelikus felhők között tapossák az ösvényt a WhiteBuzz tagjai. A kemény és hipnotikus zenében a levegőt epikus szétfolyó részekkel és nyers energiával sűrítik. A német trió a minimalitás elkötelezettje, a hangzásuk ellenben erős és sokoldalú. Egyéni stílusuk ripityára töri a műfaji határokat és újradefiniálja a zenei utazást. Book Of Whyte címmel pár hónapja jött ki az első (?) lemezük.

szeptember 24.,
szeptember 24.,
szeptember 24.,
szeptember 25.,