Blind Myself hírek és pomogácsok

“Véget ért a Pomogácsok pályázat. Több mint 30 munka érkezett, ezeket nagyon szépen köszönjük! A 10 db Blind Myself pólót a következő pályázók nyerték: Németh Gábor, Foreest, Koltai Éva, Británszky János, Demeter Orsolya, Turi Kriszti, Gedei Szabolcs, Szabó Emese, Berinkey Kati, Jablonsky Dávid. Gratulálunk!!! A pomogácsokat mindenki megnézheti a myspace oldalunkon, a képek menüben. Szeretnénk minden beérkezett pomogácsot „szerepeltetni” a készülő klipben. (A közvetlen ismerősök munkáit, és a nem erre a pályázatra készült munkákat kizártuk a versenyből)
_ELVALASZTO_
Halloween Party október 31-én, Budapesten, a Dürer Kert nagytermében. Fellép a Blind Myself, Bridge To Solace, Shell Beach, Conan’s First Date, Scheisse Minelli (D) és a Szükségállapot. Kapunyitás 19.00, a Blind 23.15-kor kezd majd. Belépő 1200 Ft! Beöltözni ér, de nem muszáj! 🙂

A Blind Myself még ebben az évben rögzíti a Budapest, 7 fok, eső angol változatát. A megjelenés időpontját egyelőre nem tudni, rövidesen értesítünk mindenkit a fejleményekkel kapcsolatban.

1 éve készült el a Lost in Time animációs klip, Gróf Balázs keze munkája. Az amerikai MTV2 Headbangers Balljának 2008-as év végi listáján a nézők a 18-ik, a szerkesztők a 15-nek választották a videót. Most HD minőségben is megnézhetitek a YouTube-on ezen a linken: http://www.youtube.com/watch?v=TlA_EKkD4Ww

1999 novemberében, 10 éve jelent meg a Heaven’t nagylemezünk a Warner/Magneoton/1G Records jóvoltából. Sajnos a kiadók szétválása után a CD hanghordozót nem gyártották tovább, a mai napig hiánycikk. A lemezt 1999 augusztusában rögzítettük Dunakeszin, a HSB stúdióban, Hidasi Barna producer/hangmérnök segítségével. Barna nagyon sokat tett azért, hogy az akkor még túlságosan zenélni nem tudó Blind Myself a maximumot hozza ki magából. Sokak számára ez az egyik kedvenc Blind lemez a repertoárból. A Kain és a Circle Of Pain című számokat a mai napig játsszuk koncertjeinken. A Kain című dalra Szecsanov Martin készített „egysnittes” videót, amelyet megtalálhattok minden nagyobb videómegosztó portálon. Sajnos, az akkori felállás már szétszaladt: Molnár Gábor (gitár/ének) New Yorkban él, egyedi pólókat készítő vállalkozása van (1AEON), Kolozsi Péter (basszusgitár) az Esclin Syndo-ban és a Seen-ben, Ivánfi Dániel (dob) a Shell Beach-ben játszik.

Az október 31-i koncerten eljátsszuk a Heaven’t című dalt a fentebb említett két „klasszikussal” együtt.
Blind Myself koncertek az ősszel/télen:

November 13. Debrecen, Lovarda (még: Depresszió, Insane, Cadaveres, Superbutt, Rómeó Vérzik, és még sokan mások)
December 4. Békéscsaba, Casino
December 10. Szolnok, Ifiház (még: The Idoru)
December 11. Csongrád, Mozi
Nem szoktunk reklámozni, de ezúttal kivételt teszünk. Gergő tetoválásait is készítő Sárközi Zsolt szalonja, a Dark Art játékot hirdet: ingyen tetoválást, két alkalmat (2×4 órát) nyerhetsz, ha feliratkozol a stúdió hírlevelére a www.darkart.hu oldalon!!!

A Heaven’t, a Product Of Our Imagination, a Worst-Case Scenario és az Ancient Scream Therapy című albumaink továbbra is ingyenesen letölthetők a Blind Myself hivatalos oldaláról!!!

Üdv/Blind”

június 04.,
június 22.,
június 23.,
június 25.,
június 28.,
június 30.,