Nyerd meg Jeff Loomis gitárját

A Nevermore legendás gitárosa, Jeff Loomis áprilisban két helyszínen is gitárkurzust tart a Hangszerarzenál rendezésében.
Budapest és Debrecen lesz a helyszíne annak az exkluzív rendezvénynek, ahol közvetlen közelről figyelheted napjaink egyik legegyénibb gitárosának játékát, ahol megtudhatod mi a Nevermore hangzásának titka, és még némi friss információhoz is hozzájuthatsz a hamarosan megjelenő új lemezzel kapcsolatban. De ha még ez sem elég, tiéd lehet Jeff Loomis Signature Schecter gitárja, amit természetesen dedikálva vihetsz haza.
_ELVALASZTO_

Jeff Loomis már 16 évesen hírnevet szerzett magának, amikor a Megadeth gitárosi posztjára jelentkezett. Fiatal kora miatt mégsem került Dave Mustaine mellé, hanem a legendássá vált Sanctuary turnégitárosa, majd annak feloszlása után a seattle-i csodafegyver, a Nevermore egyik alapítója és dalszerzője lett.

A Nevermore sajátos zenei világának fő alappillére Jeff Loomis jellegzetes és azonnal felismerhető játéka, amelyben ötvöződik a klasszikus shredder hangulat, a death metal morózussága és persze a fékezhetetlen energia. A zenekar öt év várakozás után, idén májusban jelenteti meg új lemezét, a The Obsidian Conspiracy-t, mely a hírek szerint egy új lépcsőfok lesz a Nevermore történetében.

A gitárklinikán Loomis 2008-as Zero Order Phase szólólemezéről, valamint a Nevermore albumokról is felcsendül jó pár dal – illetve gitárszóló -, ám ha bármi kérdésed van, azt is felteheted Jeff-nek.
A gitárkurzus végén a jegyet vásárlók között kerül kisorsolásra egy 7 húros Jeff Loomis Signature Schecter gitár.

http://www.youtube.com/watch?v=nWwjoI8CIqo&


Április 1-én Jeff Loomis a Rebel Hangszerüzletben (1067 Budapest, Eötvös u. 19) dedikál 18 órától.

Április 2-án a gitárklinika után a Next Day zenekar játszik, majd Kowalsy meg a Vega koncert zárja az estét.

Ha esetleg elfelejtettél valamit megkérdezni, április 3-án Debrecenben, a Klinika moziban nézheted meg újra a Jeff Loomis-t, majd utána bulizhatsz a hazai rockabilly király Mystery Gang-re és az ír kocsmapunk zenében utazó Paddy and the Rats-re.

Tudnivalók:

Jeff Loomis (Nevermore) Schecter gitárkurzus, majd Next Day és Kowalsky meg a Vega koncert
Időpont, helyszín: április 2., Budapest, Wigwam
Jegyár: elővét: 1700,- a koncert napján: 2000.-
Kapunyitás: 19:00
21:00 Jeff Loomis gitárkurzus
22:10: Next Day
23:00: Kowalsky meg a Vega

Jeff Loomis (Nevermore) Schecter gitárkurzus, majd Mystery Gang és Paddy and the Rats koncert
Időpont, helyszín: április 3., Debrecen, Klinika
Jegyár: 1200,-

Kapunyitás: 19:00
19:30- 20:30: Jeff Loomis gitárkurzus
21:30: Mystery Gang
00:00: Paddy and the Rats
Downset Downset
június 10.