Soundgarden – Nem bírnak magukkal

Telephantasm címmel új albumot dob piacra szeptember 28-án a Soundgarden. Az album az eddigi 5 lemezük válogatott slágereit tartalmazza először duplalemezes, majd DVD-s változatban.
A világ egyik legsikeresebb alternatív rockzenekara 2010-ig több mint 20 millió eladott lemezzel büszkélkedhet, – ebből csak az Egyesült Államokban sikerült 8 milliót eladniuk, – és mindezt úgy, hogy a Chris Cornell vezette négyes 13 évig (!) nem adott ki új albumot. Mint arról biztosan mindenki hallott, folyamatosan terítéken volt egy reunion ötlete, de eddig a tagok mindig megmásították a kiadott információkat az együttes jövőjét illetően, most azonban a mérleg nyelve mégis a folytatás felé dőlt.
A szeptember végén nemzetközileg megjelenő lemezen többek között ott lesz a Grammy nyertes Black Hole Sun és a Spoonman is, s emellett a csapat egy új számmal is megörvendezteti az alternatív rock rajongóit. A Black Rain a Badmotorfinger korongjuk időszakából való, de akkor nem került ki a nyilvánosság elé, azonban az elmúlt héten a Billboard Alternative slágerlistáján a #24, a UK rock kategóriában pedig a #2 helyen végzett!

Tool, Night Verses Tool, Night Verses
június 12.
Hell Vill #19 Hell Vill #19
június 13.
Bring Me the Horizon Bring Me the Horizon
június 16.