Paediatrician hírlevél

Már szinte hagyományos módon, születésnapi „videóval” ünnepeljük megalakulásunkat. Idén az elmúlt egy év határon túli koncert képeinkből /Dornbirn (A), Bécs (A), Kolozsvár (Erdély)/ készült kis összeállítást nézhetitek meg. A videó után pedig olvashattok egy rövid összefoglalót az idei évről és friss lemezinfókat.


_ELVALASZTO_

A 2010 –es év mozgalmasan és eredményesen telt a Paediatriciannak. Háromszor léphettünk fel országhatárainkon túl. Játszottunk Ausztria egyik legnyugatibb metal clubjában Dornbirnben, a Katalepsyvel a bécsi Escape Metalcornerben, valamint első ízben jutottunk el Erdélybe, Kolozsvárra. Több fővárosi koncert mellett pár vidéki nagyvárosban is megfordultunk (Debrecen, Szombathely, Nagykanizsa). Tavasszal felvettük első albumunkat Patkány (Baskíria) segédletével, aki egyébként egy Mortician feldolgozást fel is énekelt a korongra. A nyár végére Moles (Teurgia) elkészült a keveréssel. Ezúttal is köszönjük nekik a segítséget! Még szinte el sem készült az album, amikor már kiadót is találtunk, egy ismert amerikai kiadó személyében. Sajnos az elmúlt hónapokban akadt némi technikai probléma, mondhatni megakadt a Torz koraszülött a szülőcsatornában, így a legfrissebb információnk szerint február környékén fog megszületni CD formájában. Addig is, azok kedvéért, akik eddig is érdeklődtek az új anyag iránt, nemrégiben feltöltöttünk három új számot myspace oldalunkra. És íme a borító és a számlista:
1.Ezt éld túl
2.Torz koraszülött
3.Paediatrician
4.Lord Of The Dead (Mortician cover)
5.Pathológia
6.Magzat
7.Bélfertőzés
8.Splateria Ja Horroria (Rotten Sound cover)
9.Kínhalál
10.Necropedofil
11.Élőholt fertőzés
12.Kezdődjék a gyilkolás
13.Vaginal Luftwaffe (Rompeprop cover)

A következő Paediatrician koncert, a két napos Entrance To Armageddon fesztivál második napján lesz a budapesti Vadvirágban, december 19-én /vasárnap/! Az első napon, a hat éves múlttal rendelkező Dies Natalis Fesztivál lesz megtartva. A második nap a „….The World’s End Comes” névre hallgat és rajtunk kívül fellép a Baskíria, az Athame, a Vile Disgust, a Nemere és az Elanor. A kétnapos jegy mindössze 1500 forint, és 900 a napi. A jövő évre nézve is már sok tervünk van, mind koncertek és kiadvány(ok) terén is. Friss infókért nézzetek fel néha honlapunkra vagy az ismert közösségi oldalakra. Üdv, Paediatrician – Hungarian Goregrind
Nox Mortuorum Nox Mortuorum
december 02.
The Dead Daisies The Dead Daisies
december 03.