Dirty Dogs és a Tappancs

Tatabányai Kutyák a tatabányai kutyákért – a Tappancsnak fog gyűjteni a Dirty Dogs!
Március 4-én pénteken ismét otthon, a Roxxy Music Café-ban játszik a tatabányai Dirty Dogs zenekar. A Kutyák tavaszköszöntő koncertjének ezúttal azonban lesz egy különlegessége is: a csapat az egész este folyamán a szintén tatabányai illetőségű Tappancs Állatotthonnak fog adományokat gyűjteni! Nem pénz gyűjtéséről van szó, hanem olyan hasznos dolgokról, mint például kutyaeledel, használt takarók és pokrócok, póráz, nyakörv, hám, tálak, tisztítószerek, esetleg játékok az állatoknak. Az adományokat belépéskor fogják átvenni a vendégektől.
A zenekar elmondta: „Nagyon régóta tervezzük, hogy valamilyen módon felvesszük a kapcsolatot a Tappanccsal és egyúttal a magunk módján megpróbálunk segíteni a hányattatott sorsú, gazdákra váró ebeken. Néhány hete felkerestük az állatotthont, akik nagyon örültek a kezdeményezésnek! Mi pedig reméljük, hogy az ötlet be is váltja majd a hozzá fűzött reményeket. Tudjuk persze, hogy az emberek ritkán járnak kutyaeledellel meg tisztítószerekkel rock koncertre, de bízunk benne, hogy ezúttal kivételt tesznek majd! 🙂 Bármilyen apróságnak örülünk, hiszen ha sokan hoznak apróságokat, azok együttesen már nagy segítség lehetnek!”
A koncerten összegyűjtött adományokat a zenekar legénysége másnap délelőtt személyesen fogja elvinni és átadni a Tappancs Állatotthonnak.
A márciusi koncerten a Dirty Dogs vendégeként fellép még a győri Singer és a veszprémi Deep Inside zenekar is, a buli pedig este kilenckor veszi kezdetét.

A Kutyák szeretettel várnak minden érdeklődőt és kutyabarátot!

Vaúúú!!!

The Dwarves The Dwarves
július 24.
Baroness Baroness
július 29.
FEZEN Fesztivál 2024 FEZEN Fesztivál 2024
július 30.