Rockmaraton – Evile és Total Chaos

Két újabb külföldi csemegével gazdagodik a 2011-es nemzetközi fellépők névsora. Mindig nagy büszkeségünkre szolgál, ha egy bandát elsőként mutathatunk be a magyar közönségnek, kiváltképp, ha egy olyan kiváló angol thrash metal csapatról van szó, mint az Evile, akik a fesztivál szombati napján lépnek majd fel. Sokaknak nem kell bemutatni a kaliforniai street-punk legendát a Total Chaost sem, akik a csütörtöki programot fogják erősíteni fellépésükkel. A magyar mezőnyből, az utóbbi időszakban a következő neveket hirdettük már ki: Auróra, Holtidő, Paddy and the Rats, Alcohol, HARD, Tűzmadár, Tirana Rockers, Vida Rock Band, Helldorado, Bond Jovi (Bon Jovi Cover), Virrasztók. Továbbra is napi szinten hozzuk nyilvánosságra fellépőinket a Facebook oldalunkon, illetve hivatalos oldalunk program menüpontjában, március 30-án, szerdán pedig egy sokak által várt metál nagyágyút jelentünk be! Lehet izgulni!
_ELVALASZTO_

Most szombaton, azaz március 26-án kerül megrendezésre a Rockmaraton első hivatalos felvezető rendezvénye Pécsett, a Zenész Ifjúsági Otthonban, ahol a fesztivál programjából olyan jeles képviselők teszik majd tiszteletüket, mint a Road, a Dalriada, a Sear Bliss és a Holtidő. A belépő barátságos, 20 óráig 1.990. forint, és a hazajutás könnyítése érdekében éjszakai buszjáratokat is indítunk. Ráadásul jegyvásárlók között a helyszínen 2011-es Rockmaraton hetijegyet sorsolunk ki, már csak ezért is kár lenne kihagyni!

Zenészek ne felejtsétek, hogy a zenekari jelentkezést is kitoltuk április 30-ig, a tét nem kisebb, mint egy Nagyszínpados fellépés a Tankcsapda előtt. A zenekarokra május hónapba a facebookon lehet majd szavazni, hogy erről is a közönség dönthessen. Ti kedves fesztivállátogatók pedig ne felejtsétek, hogy továbbra is kaphatóak a kedvezményes elővételi hetijegyek, mindössze 8.990 forintért, a Rockmaraton facebookján pedig folyamatos nyereményjátékokkal és szavazásokkal próbálunk bevonni benneteket, hogy aktív részesei legyetek ti is a fesztiválnak.

Hiszen tudjátok, nekünk van a legkirályabb közönségünk!!!

szeptember 26.,
október 02.,
október 03.,
október 16.,