Varg Vikernes a norvég mészárlásról

Az alábbiakban Varg Vikernes gondolatait olvashatjátok a múlt hétvégi norvég mészárlással kapcsolatban, melyben 76 ember vesztette életét (Médiahatóság részére: a lenti szöveg a norvég zenész hivatalos oldalán publikált szöveg tükörfordítása):

Sokan azzal érvelnek, hogy Mr. Breivik gyakorlatilag a Mossad (“Speciális műveletek és felderítés szervezete” Izraelben – szerk) parancsait hajtotta végre, hogy a palesztin-párti, marxista norvég kormányt büntesse, de mindenekelőtt azért, hogy egy a félreinformált jobboldali szélsőségeseket tömörítő hamis ideológiát hozzon létre, és amit tett, az egy téves művelet volt.

Az 1500 oldalas kinyilatkoztatása hatalmas, és elég alapos volt abban, amit mondott és amit tett. Van néhány tény, ami értelmetlen számomra. Hogy képes történelmünk különböző zsidóit okolni a problémákért, amikor egyet sem volt képes megemlíteni név szerint a kinyilatkoztatásában? Annak a kórnak a tüneteit támadja, ami alatt Európa szenved, de nem magának a kórnak az okait.

Breivik szabadkőműves is, és ennek aztán végképp nincs semmi értelme. A szabadkőművesség a zsidóság nemzetközi formájának legrosszabb változata, ők is a Föld minden nemzetének szétbomlasztásán dolgoznak és hogy egy globális héber vallást hozzanak létre, hogy a zsidók és az ő szolgáik, a szabadkőművesek akaratának rabságába taszítsanak minket. Nos, ez megmagyarázza azt, hogy miért nem mondott egy szót sem a különböző vallások és ideológiák alkotóiról, amik azért vannak, hogy egymás ellen küzdjenek.

Breivik keresztény is. Ennek így van értelme, de miért is? A zsidók a keresztény vallást a nem-zsidók számára hozták létre, hogy követhessék azt és a hamis héber “Istenüket” imádják, így az engedetlen európai pogányok a zsidók szolgáivá és hatékony eszközeivé váljanak. Hogy a zsidók hozták-e létre az iszlámot is, vagy csak a lehetőséget látták meg benne, amikor létrejött, nem tudni, de azt tudjuk, hogy a zsidók mindig is szították az ezen két vallás közötti feszültséget – és persze teszik azt még ma is. Amikor a keresztények túlságosan megerősödnek, akkor a zsidók a muszlimokat kezdik el támogatni, hogy gyengítsék a keresztényeket. Amikor a muszlimok erősödnek túl, akkor a zsidók a keresztényeket támogatják, hogy gyengítsék a muszlimokat. Gyakran mindkét oldalt támogatják, amikor mindkét oldal túl erős, és gyakran titokban tartják ezt. A keresztények utána muszlimokat ölnek és vice-versa, míg a zsidók a háttérben röhögnek a markukba, és mindkét oldalból profitálnak.

Mr. Breivik vagy egyenesen belesétált a csapdájukba, mint ahogy annyi kereszténnyel megtörtént már korábban és történik még mindig, vagy tudatosan nekik dolgozott, ismét úgy, mint ahogy sok keresztény tette és teszi. A keresztények és a muszlimok, hölgyeim és uraim, nem mások, mint katonák és ágyutöltelékek a zsidók köldetésében, hogy az ő uralmuk alá került rabszolga legyen mindannyiukból.

Amit Mr. Breivik mondott, mind nagy igazság, kivéve azt, amit nem mondott el: nem mondta el, hogy a sok probléma gyökere a zsidók, és azokat a zsidók kreálták, hogy ártsanak nekünk. Hogy számunkra előnnyé változtassuk ezt az erőszakos cselekményt, annyit kell tennünk, hogy mindenki számára világosan eljuttasuk a következőket: a zsidók hozták létre a marxizumust, a feminizmust, a kereszténységet (nem kell mondanom, hogy Jézus és Pál apostol is zsidók voltak?), az úgynevezett pszichológiát, a bankrendszert (a “hiteleket”), a hippi mozgalmat és a többi ideológiát és mozgalmat is, amik az európai nemzetek megsemmisítését és dekonstrukcióját célozták meg. Kivétel nélkül mindegyik mögött egy zsidó áll (vagy néha egy szabadkőműves)!

Erre hogy-hogy nem jött rá, Mr. Breivik?

A zsidóknak dolgozik, ugye Mr. Breivik, hogy az európai szélsőjobbosokat a saját hamis zászlója alatt egyesítse? Hogy Európa fő ellenségéről, a zsidókról áthelyezze a fókuszt valami másra? Vagy nem is tudja, hogy kihasználták a baljós zsidók?

Mátol nem csak a keresztények ölnek muszlimokat és fordítva. Mától a jobbos szélsőségesek is ölhetnek balos szélsőségeseket – és fordítva is gondolom? Ez a terv? Sikerült összehoznia, hogy még a szélsőjobbosok is a zsidóknak harcoljanak?

És kinek van mindebből bármi haszna? Hát Izraelnek! A zsidóknak! Az agressziónk ezentúl nem ellenük irányul majd – pedig oda kellene. Egymás ellen harcolunk majd ehelyett, amíg ők a háttérben lépkednek, kikerülve a reflektorfényből és profitálnak a szenvedéseinkből és titokban szorosabbra húzzák derekunk és bokáink körül rabságunk láncait.

Oh, és erről jut eszembe, az igazi nacionalisták nem ölnek gyerekeket és honfitársakat, még akkor sem, ha agymosás alatt állnak, ahogy az AUF (ez a jelenlegi szocialista norvég kormány mozaikszava – szerk) tette. Nem voltak (még) marxisták, csak gyerekek.

Varg Vikernes
Bergen, 2011. július 24.

Varg Vikernes a norvég mészárlásról: 6 komment

május 28.,
június 30.,
augusztus 04.,
augusztus 12.,