Dirty Dogs – új lemez, klip, egyebek

Alább a zenekar hírlevelét olvashatjátok:

„Kedves Barátaink!

Lassan két esztendeje annak, hogy zenekarunk első, debütáló albuma a Kutyaként Élsz napvilágot látott. Az elmúlt két évben igyekeztünk bemutatni a lemezt az ország legkülönbözőbb pontjain és szerencsére eljutottunk Felvidékre és Erdélybe is. Persze az elmúlt majd’ két év több mint 50 koncertje mellett készültek az új dalok is, melyeket idén júliusban el is kezdtünk rögzíteni itthon, Tatabányán. Az új nagylemez tehát úton van, terveink szerint idén novemberben fog megjelenni, reméljük sokatok örömére! Az új cd-hez természetesen új videoklip is dukál és az a helyzet, hogy ennek kapcsán bizony szükségünk lenne a segítségetekre:

 

Konkrétan egy fiatal, női főszereplőt keresünk a videóhoz, aki eljátszana egy kisebb (nyilván nem drámai) szerepet, de azért előny, ha nem idegenkedik a kamerától. Az sem baj, ha nem csinált még ilyet korábban, csak legyen lelkes és tudjon dolgozni, amikor munka van. Persze nem kell olyan véresen komolyan venni, de az semmiképpen sem lenne jó, ha a felvételek nevetgéléssel telnének. Fontos megjegyeznünk továbbá, hogy senki ne gondoljon semmi rosszra, nem erotikus beállítottságú klip van tervben, nem ilyesmiről lenne szó.
_ELVALASZTO_
Szóval hölgyek, a négy mocskos kutya keres egy vagány, dögös kutyalányt a készülő, új videójához! Jelentkezni lehet e-mailben a dirtydogsmusic@gmail.com címen vagy a zenekar Facebook oldalán! A jelentkezési határidő: szeptember 18. vasárnap éjfél. A forgatás egy októberi – a dátum még pontosan nem tisztázott – hétvégén lenne és kb. 6-8 óra hosszan tartana.
Aki szívesen jönne, de nem szeretné a főszerepet szintén jelentkezzen nyugodtan, mert szükségünk lesz még lányokra, akik a zenekarral együtt lógnak és élvezik a muzsikát!:) Nagyvonalakban ennyi, a részletekről mindenki tudni fog időben, már amennyiben jelentkezik. A videó is novemberben debütál majd, az új cd megjelenésével egy időben!

A lemezről: az új dalokkal a csapat kiadóknál is próbálkozik, és azon vagyunk, hogy még nagyobb publicitást és figyelmet kapjon, mint a debütáló album. Igyekszünk minden követ megmozgatni, reméljük sikerrel. Ezúttal 9 új dalt rögzítettünk, amely első olvasatra talán kevésnek tűnik, de jelenleg úgy éreztük, hogy ez a kilences dalcsokor alkot egy egészet. És mivel nem 3-4 perces nótákról van csak szó, nem fogjátok rövidnek érezni a lemezt, higgyétek el!:) Vendégénekesnők és egy vendégénekes is lesz, akik kilétét egyelőre még nem fednénk fel, meg lesz metálos dal, meg punkos, meg másféle is… nem fogtok unatkozni!:)

A stúdiózás közben folyamatosan forgott a kamera is, szeretnénk készíteni egy amolyan ’Így készült a lemez’ típusú kis filmecskét is még a megjelenés előtt.
Szeptemberben és októberben a lemez és a klip készítése mellett természetesen lesznek koncertek is, minden infót megtaláltok a honlapunkon. A hivatalos lemezbemutató pedig itthon lesz, Tatabányán az otthonunknak tekintett (és a nyár folyamán ismét kissé megújuló és megszépülő) Roxxy Music Café-ban! Találkozzunk minél többször, a lemez úton van, lányok: ti meg jelentkezzetek!:) Legyetek rosszak és üdvözlet minden barátunknak!

Vaúúú!!!

Kutyák”

The Dwarves The Dwarves
július 24.
Baroness Baroness
július 29.
FEZEN Fesztivál 2024 FEZEN Fesztivál 2024
július 30.