Moby Dick – lemez előzetes

A Holnapok Ravatalán új Moby Dick lemez jövő hétfői megjelenéséig minden nap belehallgathatsz 1-1 új dalba a honlapjukon.

A limitált, papírtokos, bónusz DVD-s verzió (többek között az 1998-as Búcsúkoncert anyagával) kedvezményesen, ajándék poszterrel még előrendelhető a MetalShop-ban, amelyet opcionálisan akár személyre szólóan dedikálva, lemezbemutató koncertjeggyel, pólóval is kérhetsz.

A lemez megjelenése napján, azaz 2011. október 10-én hétfőn 17 órától, Moby Dick közönségtalálkozó és dedikálás lesz a budapesti Fehérlófia Könyvesboltban! (Cím: VIII. kerület. József krt. 44. és József u. sarkán)
Addig is nézzétek meg az új albumhoz készült első videoklipet:Ugyan még odébb van, de már most érdemes feljegyezni a 30 éves jubileumi koncert és lemezbemutató időpontját:
2011. december 10. Budapest, Club 202 (volt Wigwam)

Moby Dick – lemez előzetes: 2 komment

  • ensomhet ensomhet szerint:

    Még jó, hogy legalább a lemeznek nem ezt a címet adták, ahogy azt eredetileg tervezték. A dal egész jó, mondhatni MobyDickes, nekem a hangzás is tetszik.

    Viszont nem tudom csak bennem merült-e fel, hogy ha egész pályafutásukat nézzük, akkor olyan, mintha mindig az épp aktuális külföldi trendeket követték, csak 1-2-3 év lemaradással?

  • maszvidal maszvidal szerint:

    Youtubera be sem merem írni mert szét leszek flamelve. Ennél hülyébb számcíme a tankcsapdának sincs, de ahhoz képest jó kis thrash nóta. De hogy lehet ilyen butaszar kb. 800-1200kHz-ig terjedő gitárhanzást kikeverni? 2011 van vagy miapöcsömöccse.

április 17.,
április 24.,
április 27.,
április 30.,
május 04.,