Flúg – kész a klip

„Menekülés, szorongás, végzet. Ez a három szó jellemzi a Flúg zenekar legújabb videoklipjét. A forgatások a debreceni RendeRmedia mûhelyében történtek Dusa Tibor felügyelete alatt. A klip számos spontán elgondolással, és egyedi elképzelések alapján készült. A fergeteges hangulat leképzõ összeállítását hûen tükrözi a „Flúg Behind the scenes” munkacímû kis videó.
Akinek kevésbé ismert a zenekar munkássága annak érdemes tudni, hogy a Flúg több mint 10 éves zenei múltra tekint vissza. Zeneiségét meghatározóan a modern dallamos vokálcentrikus rockzene jellemzi (Major Róbert gitár, Dombi Ádám basszus/vokál), sajátos misztifikált versies szövegvilágával (Lõrincz Zoltán ének) egy egészen különleges mûfajt képvisel hazánkban. A Flúg a fõvárosi klubélet kihagyhatatlan résztvevõje. Számtalan eredmény dús tehetségvadászatot, valamint számos határon túli (SK, RO, SRB) és hazai fesztivált (EFOTT, Pécsi Rockmaraton, AZFESZT, Zorall sörolimpia stb..) és országjárást tud maga mögött.



Visszafordíthatatlan címû nóta, azonos címû film hatására készült, mely a zenekar 2011 végén megjelent maxiján hallható. Az együttes ezzel az anyaggal, közel kétéves csendjét törte meg a 2009-ben megjelent elsõ hivatalos az „Elviszlek magammal” címû lemez kiadása óta. A Supersize Recording és a RendeRmedia munkásságával fémjelzett hang és képanyag igen sok izgalmat tartogat magában!
_ELVALASZTO_
Aki élõben szeretné ezt a dalt számos másik nagyszerû nóta mellett hallani megteheti:
09. 07. – Budapest, Club 202
10. 06. – Révkomárom [SK], Rock Club 25
10.19. – Szeged, Rock night – Rongy kocsma
10.26. – Miskolc, Corner Stage
11. 10. – Érd, Borgödör
Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.