Within Temptation – két hölggyel a paradicsomban

A holland Within Temptation ígéretéhez hűen elkészítette a Paradise (What About Us?) című EP-jét, melynek címadó dalára klipet is forgatott. A dal tulajdonképpen egy klasszikus értelemben vett duett lett, melyet Sharon Den Adel mellett az egykori Nightwish énekesnő, Tarja Turunen ad elő.

Sharon
kommentje: „Amikor elkészültünk a Paradise első változatával és visszahallgattuk a felvételt, és szembesültünk a dal epikus erejével, azonnal Tarja jutott eszünkbe. Azt gondoltuk, mennyire passzolna hozzá a hangja, ráadásul nagyon különleges lenne, ha együtt adnánk elő. Minél többet pátyolgattuk ezt a vad ötletet, annál inkább izgatottabbak lettünk.”
„Nagyon örültem, hogy végre találkozhattam Sharon-nel és a Within Temptation-ös srácokkal. Nagyra értékeltem a felkérést és a lehetőséget. Csodálatos dolognak tartom, hogy gondoltak rám! Remélem, hogy a rajongóinknak is tetszeni fog ez a ‘girl power’ duett!” – nyilatkozta Tarja.



Az EP további három vadonat új dala a zenekar következő lemezén is szerepelni fog, de erre csak előzetes, demo verziók kaptak helyet.

_ELVALASZTO_

1.Paradise (What About Us?) (feat. Tarja Turunen)
2.Let Us Burn (demo version)
3.Silver Moonlight (demo version)
4.Dog Days (demo version)

Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.
Glenn Hughes Glenn Hughes
április 29.