Vesztegzár – Szilánkokra hullva klip

A komáromi Vesztegzár zenekarból Monostori Ádám szolgáltatta az alábbi hírt.
„2012 decemberében jelent meg első nagylemezünk Beteg világ címmel. A megjelenéskor már kihoztuk a Gyűlölet és harag stúdióvideóját. Márciusban pedig a Szemet szemért című tételhez készült egy koncertklip, majd augusztusban tettük közzé Az idő fogságában szöveges videóját. Ennek dal érdekessége, hogy egy versszak erejéig közreműködik benne Schmiedl „Smici” Tamás, a Moby Dick és a Bloody Roots frontembere.
Mindenképpen szerettünk volna még egy videót. Az volt az elképzelés, hogy egy egyszerű, alacsony költségvetésű klipet készítünk, ahol csak zúzunk és ennyi. Így a próbaterem melletti garázst jól bevontuk fekete anyaggal, majd a nap folyamán jó párszor eljátszottuk a dalt. Közben pedig más-más kameraszögből lett rögzítve a kép. Az anyagot pedig Juhos Gábor barátunk vágta. Röviden ennyi. 🙂
Az pedig, hogy miért pont a Szilánkokra hullva lett kiválasztva? Igyekeztünk a videós dalokat úgy összeválogatni, hogy minél jobban tükrözzék a lemez változatos voltát. Ez a tétel pedig így tökéletesen passzolt a videók sorába. Tehát már jó ideje tudtuk, hogy ehhez a dalhoz szeretnénk ezt a fajta videót elkészíteni.”