Bloody Roots – friss hírek

November 23-án a Pecsában a Bloody Roots is fellép a Depresszió, a Leander Rising, az Ektomorf, a Subscibe és a Sunset társaságában, Smiciék számára pedig azért is különleges lesz ez a buli, mert elsőként lépnek majd színpadra az új dobosukkal, Szabó Dániellel.

”Örömmel jelenthetjük be, hogy Szabó Dániel személyében megtaláltuk a dobosunkat! Már az első meghallgatás után úgy éreztük, hogy ő lehet az emberünk, de attól fogva még rengeteg munka várt Danira, hiszen meg kellett tanulnia a teljes koncertműsort és véglegesen meg kellett győznie minket! Nem akartuk elkapkodni a döntést, mindenkinek szüksége volt némi időre, hogy kiderüljön emberileg, szakmailag mennyire működik a rendszer! Most jött el az ideje, hogy kimondjuk, helye van a zenekarban.
Budai Béla dobos a Leander Risingba történt átigazolása és egyéb elfoglaltságai miatt sajnos csak nagyon ritkán tudott a koncerteken velünk tartani, a próbákat, a közös munkát sem tudtuk hosszabb távon megoldani. Emiatt az elmúlt időszakban – nem állandó zenekari tagként, hanem session jelleggel – Tarcsai Ádám és utóbb Monostori Ádám segítette ki a zenekart. Nekik köszönet ezúton is!”
Fontos mérföldkő számunkra, hogy ebben a kultikus koncertcsarnokban játszhatunk, ezért igyekszünk majd letenni a névjegyünket! A rendelkezésünkre álló műsoridőt a lehető legintenzívebben akarjuk kihasználni, így remélem, még a megszokottnál is lendületesebbek leszünk! Természetesen játszunk új dalokat az Ígéretek földjén albumról, amire Budapesten az album megjelenése óta még nem sok lehetőségünk volt és van egy csodaszép, új háttérvásznunk, amit remélhetőleg lesz módunk felrakni, így a színpadképünk is megújul.”

Hexvessel Hexvessel
április 24.