Amoral – lemezborító és dallista

Az Amoral napvilágra hozta február 14-­én megjelenő Fallen Leaves & Dead Sparrows című új albumának borítóját és dallistáját. A lemez CD­n, dupla vinylen és digitális letöltésen keresztül lesz elérhető. Aki Siltala felel a borító művészi kidolgozásáért. Az ő munkái láthatóak a Decrowning és a Reptile Ride c. korábbi albumok borítóin is.

„Hogy hetekkel a hivatalos megjelenés előtt meghallgathassatok egy vadiúj dalt, iratkozzatok fel az Amoral Times­ra, az együttes új havi hírlevelére! Ez a zenekar által írott havi információs csomag frissítéseket, turné híreket, képeket, videókat, egyéb dolgokat fog tartalmazni. Mindenfélét, amiről úgy gondoljuk érdekes lehet az Amoral rajongó számára. Ez egy kényelmes módja annak, hogy havonta egyszer elsőkézből halljátok, mi történik velünk! Küldjetek e­mailt erre a címre!”

„A Fallen Leaves & Dead Sparrows nagy valószínűséggel 2014 legjobb dallamos progmetal albuma és a See This Through c. ballada gitárszólója a legjobb a maga műfajában a November Rain óta.” ­ – Mape Ollila, Imperiumi.net

1. On The Other Side pt. I (7:14)
2. No Familiar Faces (4:07)
3. Prolong A Stay (7:39)
4. Blueprints (4:20)
5. If Not Here, Where? (9:15)
6. The Storm Arrives (6:25)
7. See This Through (6:39)
8. On The Other Side pt. II (9:14)
Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.