Amoral – új klip

„Elkészült a finn Amoral együttes legújabb videóklipje a Fallen Leaves & Dead Sparrows albumon található Blueprints című dalhoz.
Ben Varon: „Nem hittünk a szerencsénknek, hogy zöld lámpát kaptunk, hogy a Helsinki városházában forgathatunk – tudtuk, hogy a báltermük általában elérhetetlen. Ez a gyönyörű helyszín tökéletes volt egy bensőséges akusztikus dal videójának elkészítéséhez, mint ez. A 12 húros gitárom is hatalmasan szólt ebben a teremben, úgyhogy nagyon jól szórakoztam a felvételek között.”
Az album szövegei „az az egy nagy hiba, ami visszafordíthatatlan” koncepciójával foglalkoznak.” Magyarázza Varon: „Az emberek szeretik a második esély gondolatát – de néha ez egyszerűen nincs a megoldások között. Vannak olyan helyzetek, ahonnan nincs visszaút, döntések, amiket nem csinálhatsz vissza.”
“Belelolvashatod a dalszövegbe egy drogos történetét, vagy egy kapcsolatot, ami teljesen tönkrement, az elmúlt idő utáni sóvárgást, a félelmet az öregedéstől: az utolsó kettő, az ami talán legjobban hatott rám.”