Special Providence – klippel jelentkeztek

„Northern Lights című vadonatúj dalához forgatott videóklipet a SuperSize Recording stúdióban a Special Providence. A szám rajta lesz a progresszív jazzmetal négyes december 1-én megjelenő lemezén. Az albumból szeptember 26-án, pénteken ízelítőt is adnak az A38 hajós koncertjükön.
‘A Northern Lights az első olyan dalunk, amit az új billentyűsünk, Kaltenecker Zsolt hozott le a próbára – mondta a Special Sprovidence dobosa. Benyitott vele, és azonnal padlót fogtunk tőle.’
Ez a dal is rajta lesz a Special Providence december 1-én megjelenő albumán. A zenekar most pénteken egy lemezmutogató koncertet tart az A38 hajón, ahol elhangzik majd a Northern Lights is. Bár december előtt is megjelenhetne már itthon, a nagy nemzetközi érdeklődésre való tekintettel, egy időben, külföldi promóció kíséretében jelenik meg a határon túl és Magyarországon. Addig is ősszel egy 4 állomásos olasz turnén vesz részt a Special Providence, továbbá visszatérnek Csehországba is koncertezni.
A csapat napjainkra a modern instrumentális műfaj egyik legkiemelkedőbb zenekara lett, világszerte egyre komolyabb elismeréseket kap. Zenéjük több műfajból merít, forrásaiként a fúziós jazz, jazzrock, progresszív rock/metal és elektronikus zenék és életérzések szolgálnak. Fellépői voltak számtalan neves hazai és külföldi fesztiválnak és klubnak. Koncerteztek Japánban, Angliában, Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Szlovákiában, Szerbiában és Romániában, de már Dél-Amerikában is.
Az A38 hajós bulira kaphatók az elővételes jegyek 1500 forintért. A helyszíni belépő aznap 2000 forint lesz. Vendég a Haelo. „