de profundis – jön a bemutatkozó nagylemez

„A szombathelyi, dallamos black metalt játszó de profundis zenekar első albuma október 10-én jelenik meg This Winter in my Heart címmel. A korábbi tervekhez képest az orosz Dark East Productions mellé mára betársult a szintén orosz Nihil Art Records is, így kettejük kooperációjaként jelenik meg a 12-oldalas booklettel ellátott CD. A borítóra most is, akár csak előzőleg a demóra egy jó pár évtizeddel ezelőtt készült, eredeti, családi fénykép került. A booklet minden oldalát egy külön kép teszi érdekessé, melyeket Cserpnyák Elek munkái alapján Simon Krisztián (Hungaryan Records) öntött végső formába. A zenekari fotót az a Fábián Gábor készítette, akinek a 2011-es Indulj el egy úton videóklipet is köszönhetjük.
Az album a hazai Neverheard Distro jóvoltából négy paneles, a szövegeket is tartalmazó borítóval ellátott gyári kazettán is megjelenik, ugyancsak október 10-én.
Az együttes Soundcloud oldalán most már az összes nótába bele lehet hallgatni, valamint a csapat Facebook oldalán minden számhoz külön magyarázatokkal, érdekességekkel is szolgál a csapat.”

_ELVALASZTO_

Hexvessel Hexvessel
április 24.