Rammstein – az összes részlet

Szeptember 25-én jelenik meg DVD és Blu-Ray formátumban a Rammstein In Amerika című kiadványa, amely három exkluzív filmet fog tartalmazni: a Live From Madison Square Garden koncertfilmet (101 perc) HD minőségben és 5.1-es hangzással, a Rammstein In Amerika dokumentumfilm rendezői változatát (122 perc) és a 2009-es Liebe Ist Für Alle Da album megszületéséről készített filmet (21 perc). A koncertélménybe első ízben a Rammlied tolmácsolásában kóstolhatunk bele.



A koncertfilm a zenekar által a New York-i Madison Square Garden épületében adott koncertjét örökíti meg, amellyel a banda tíz év elteltével tért vissza Amerikába.

A koncerten előadott dalok:

1.Rammlied
2.B********
3.Waidmanns Heil
4.Keine Lust
5.Weisses Fleisch
6.Feuer Frei!
7.Wiener Blut
8.Frühling in Paris
9.Ich tu dir weh
10.Du riechst so gut
11.Benzin
12.Links 234
13.Du Hast
14.Pussy
15.Sonne
16.Haifisch
17.Ich Will
18.Engel


A Hannes Rossacher rendezte Rammstein In Amerika dokumentumfilm egy nagyszerű utazásra invitál. A történet 1988 nyarán kezdődik Kelet-Németországban, és elkíséri a zenekart egészen az amerikai kontinens 2001-es sikeres meghódításáig. A folytatásban megismerhetjük, hogy a szeptember 11-i eseményeket követően hogyan vett búcsút a banda az Egyesült Államoktól, végezetül pedig több ezer ünneplő amerikai előtt láthatjuk a zenészeket a Madison Square Garden épületében.
_ELVALASZTO_

A dokumentumfilmhez a Rammstein előzőleg nem látott felvételeket és fényképeket bocsátott rendelkezésre a banda archívumából. A banda történetének különböző időszakaiból származó interjúkban a tagok az Atlanti-Óceánon túli élményeikről számolnak be, ezen felül régi és új barátok mesélnek el történeteket: Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Moby, CJ Ramone, Steven Tyler (Aerosmith), Iggy Pop, Gene Simmons és Paul Stanley (Kiss), Wes Borland (Limp Bizkit), Marilyn Manson, Melissa Auf der Maur, Scott Ian (Anthrax), Jonathan Davis és Munky Shaffer (Korn), Shawn Crahan (Slipknot), Kiefer Sutherland és sokan mások.

Ebben az évben a Rammstein frontember Till Lindemann közös lemezt jelentetett meg Peter Tägtgren zenész/producerrel, valamint egy interjúban azt is elárulta, hogy a Rammstein szeptemberben ül össze egy új anyag megírására.


Rammstein – az összes részlet (2 komment)

Hexvessel Hexvessel
április 24.