Billog hírek

Friss Billog hírlevél változásról, tervekről.

„Október 10-én Zalaegerszegen fog útjára indulni őszi/téli országjáró koncertsorozatunk, aminek keretein belül régi kedvenc klubjainkon kívül néhány új helyre is el fogunk jutni.
Ezt megelőzően pedig még október első hétvégéjén stúdióba vonulunk, hogy rögzítsünk egy új dalt, amihez terveink szerint még ugyanebben a hónapban egy videóklipet is fogunk forgatni, a premier pedig november/december magasságában várható.

Fontos változás, hogy mindezek már Jekken Ádám gitárossal közösen történnek, akivel egy ideje már együtt dolgozunk és remélhetőleg ez még csak a kezdete egy hosszú és gyümölcsöző kapcsolatnak. Még nyár elején született meg a döntés, hogy Beni és a zenekar útjai különválnak, mivel Beni a tanulmányai mellett már nem tudott annyi időt és energiát fordítani a zenekarra, amennyi szükséges lett volna a terveink megvalósításához. Köszönjük neki az eddigieket és sok sikert kívánunk neki a továbbiakban. Itt szeretnénk még egyszer megköszönni Kádár Laci barátunknak a kisegítést a pozsonyi és soproni koncerteken, két igen emlékezetes bulit toltunk le közösen, amit egyhamar nem fogunk elfelejteni minden bizonnyal.

A koncertek mellett, illetve a turné végeztével újult erővel szeretnénk ismételten a dalírásra összpontosítani, hogy jövőre egy nagyobb lélegzetvételű dalcsokorral tudjunk előrukkolni, miközben már a 2016-os tavaszra egy elég nagyszabású terven is dolgozunk Blizardos barátainkkal közösen…
Köszönjük mindenkinek az eddigi és a jövőbeli támogatást és szeretetet, találkozzunk a koncerteken és figyeljétek a közelgő dal/klippremiert!”

Koncertek:
2015.10.10. – Zalaegerszeg, Atlantis w/ Nice One Babe, Pass Onn Hope, Lovecrose
2015.10.23. – Dunaújváros, Kaptár w/ Blizard, Last Panic
2015.10.30. – Budapest, Dürer Kert w/ Nice One Babe, Dreadwolf, Dolor, Pass On Hope, Limbless
2015.10.31. – Székesfehérvár, 8-as Műhely w/ Manimal, Visioned Frailty
2015.11.06. – Békéscsaba, Csehó w/ Dark Revenge
2015.11.07. – Berettyóújfalu, Parola
2015.12.30. – Sopron, Bohémia w/ Blizard

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.