Body Count – új album 2017-ben



Bloodlust
címmel 2017 első felében jelenik meg a Body Count új albuma. A lemezt ezúttal is az a Will Putney (Upon A Burning Body, Miss May I) produceli, aki a banda legutóbbi, Manslaughter című albumán is segédkezett.

„Legutóbbi, Manslaughter albumunkkal leteszteltük, mi a helyzet a színtéren, és kiderült, hogy a rajongók és a kritikusok továbbra is pozitív fogadtatásban részesítik zenénket.” – közölte Ice-T. „Ezért most elérkezettnek láttuk az időt, hogy egy még agresszívabb albumot hozzunk össze, életben tartván a Body Count-stílust. Will Putney olyan, mintha a banda tagja lenne – kiváló a hallása. Egy nagyszerű producer, aki valóban érzi bandánk hangzásának igazi esszenciáját. Amint elkészülünk egy-egy számmal, ő jön, és tökéletesre csiszolja azokat. Ezáltal pedig a lehető legjobb irányba haladunk majd. Szóval alig várjuk már, hogy újra Will-lel dolgozhassunk. Amint pedig elkészült a teljes lemez, leforgatunk néhány videoklipet, és egy pár koncert alkalmával leteszteljük az új nótákat.”

Ice-T és csapata jelenleg is az új dalok megírásán dolgozik, viszont egy stúdiós SlayerRaining Blood feldolgozást máris megnézhettek tőlük. Ami lassan hagyományszámba megy a gettó metálosoknál, mivel Manslaughter albumunkon egy Suicidal Tendencies feldolgozás is szerepelt.

Hamarosan jönnek a friss Body Count hírek.
 



Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.