Alone in the Moon – itt a Zeitgeist Pop klipje

A fővárosi grunge/rock trió új klipje tegnap debütált a Grungery-n. A dal az idén fizikai formátumban is megjelenő Collection of Great Generational Anthems album nyitódala.
Hogy miről is szól a Zeitgeist Pop? Várhidi Adrián gitáros/énekes megválaszolja a videó után:



„A Zeitgeist Pop a fogyasztás kényelmességéről szól: a pénzedért cserébe nem kell dolgoznod magadon, elég, ha hátradőlsz és veszel egy „csomagot”, ami az öltözködéstől, a zenei/filmes/irodalmi/ videojátékos ízléseden, a barátaidon át, a munkádig, a viselkedésedig pontos szabályzatot nyújt.
Nem kell gondolkodnod, csak érezned.
Tök mindegy, hogy például egy rockbanda mennyire lázadónak és függetlennek tűnik, mindenki a rendszer része. Nekünk is szabályokat kell követnünk, ha sikeresek akarunk lenni.
Ezt a dalt az a dilemmám inspirálta, hogy a lemezen olyan dolgokat is kritizálok, amiktől én is függök: üzlet, PR, marketing, közösségi portálok. Emiatt szerettem volna nyilvánvalóvá tenni, hogy minden, amiről énekelek, idézőjelbe van téve.”

A csapatot a héten elcsíphetitek a debreceni Campus fesztiválon, ahol minden bizonnyal hallható lesz a frissen klipesített dal is.
Hexvessel Hexvessel
április 24.