Skeletonwitch – meghallgatható az új EP


The Apothic Gloom
címmel új EP-vel fog jelentkezni a Skeletonwitch. Az új kislemez augusztus 19-én, azaz most pénteken lát napvilágot a Prosthetic Records égisze alatt. A zenekar Soundcloud oldalán már meghallgatható a teljes EP.

Az Ohio-i csapat az év elején megvált korábbi énekesétől, Chance Garnette-től, akinek utóda a Wolvhammer, Shaidar Logoth soraiból ismert Adam Clemans lett. Az új EP felvételei már vele készültek, amiről így nyilatkozott:
„Nagyon büszke vagyok, hogy csatlakozhattam a Skeletonwitch táborhoz és roppant izgatott vagyok az új EP miatt is. Mindig öröm, ha hozzám hasonló felfogású zenészekkel muzsikálhatok, és magabiztosan mondhatom, hogy most új fejezetet nyitunk a banda életében.”

„Hihetetlenül fel vagyunk pörögve Adam miatt! – teszi hozzá Scott Hedrick gitáros. – Izgatottan mutatjuk be nektek a Skeletonwitch új énekesét, Adam-et! Egy gyilkos vokalistáról, dalszerzőről és kreatív egyéniségről van szó; tehát fogadjátok ti is be őt a Skeletonwitch családjába. Köszönet mindenkinek, aki eddig, és a jövőben is támogat minket.”

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.