Echonald – válogatáslemezzel jelentkeznek

A Nail Records aktuális hírlevelét olvashatjátok:

2016. október 15-én, szombaton jelenik meg az Echonald10 év Echonald” című új albuma a Nail Records / Hammer Music gondozásában. A Szerencsről indult, de időközben fővárosivá vált szimfonikus-neoklasszikus metalt játszó zenekar három nagylemez után – a tíz éves születésnapját megünneplő – jelentkezik a válogatás CD-vel, amelyre 17 dal került.

A lemezanyag az elmúlt tíz év terméséből szemezget, azonban egy kicsit áthangszerelve, felfrissítve kerültek a korongra a dalok, valamint egy eddig még sehol nem publikált, 2009-ben született nóta is helyett kapott a válogatáson.

A jelenleg a – Krajczár Ferenc (ének, basszusgitár), Kurucz Ádám (szólógitár), Tóth János (ritmusgitár) és Krajczár Márió (dob) – felállású csapat először 2014-ben jelentkezett nagylemezzel, „Még lélegzem” címmel. Ezt követte tavaly a „Tükörkép”, idén pedig a „Színvilág”, melynek érdekessége, hogy az ez évi teljes bevételét a Pest Megyei Gyermek és Ifjúsági Alapítványnak ajánlotta fel a zenekar.


A „10 év Echonald” album grafikai munkái Lajcsák István (stephenpictures.com) keze munkáját dicsérik, a zenekar eddigi kiadványainak képi megjelenése is neki köszönhető.

Nemrégiben jelent meg az „Őrült bohóc” című dalhoz készült videójuk:


Az Echonald október 15-én, szombaton tartja lemezmegjelenéssel egybekötött, meglepetéseket is tartogató tíz éves születésnapi buliját a pesterzsébeti Gitárpontban.
Hexvessel Hexvessel
április 24.