Új klip a dubstep metalos Continoom zenekartól


Tear Down The Walls címmel egy új szöveges videóval jelentkezett a budapesti dubstep pop-metalos Continoom zenekar.

A Continoom tavaly májusában megjelent dala jól mutatja, hogy a metál és dubstep jó barátok is lehetnek. A dalra 2016 októberében, az eMOTIV aRTS csapatának jóvoltából egy szöveges videó is készült. 


A kisfilm egyik különlegessége, hogy a szöveg megjelenik a képkockákon, közben mégis tisztán láthatóak a zenekar tagjai. A letisztult, minimalista, fekete-fehér klipet Gerő András Péter készítette, Szondi Zsolt operatőrrel karöltve.

Új zenekaráról Schrott Péter (Az év rock hangja a The Voice nevű tehetségkutatóban, valamint a Tűzmadár frontembere), nemrégiben így nyilatkozott: „Eléggé pacifista embernek tartom magam, és ha egy szóval ki akarnám fejezni az egészet, akkor ez egy világbéke zenekar. Szeretem azokat a szövegeket megírni, amelyek lelkesítőek, amelyek összehozzák az embereket, amelyek görbe tükröt mutatnak a közönség felé.

A csapattal legközelebb élőben november 12-én, Budapesten, a Dürer kertes ROCKPALACE mini FEST 2016, illetve november 17-én a Fushion Night keretein belül a BackStage pubban találkozhattok.
 

Hexvessel Hexvessel
április 24.