Nails/Full Of Hell – letaglózó közös split-album

Nyár közepén még arról szóltak a hírek, hogy a California-i hardcore-punk csapat, a Nails szünetelteti tevékenységét, de még sem így lett. A tegnapi hír végleg eloszlatott minden kétséget a folytatás felől. A banda ugyan is egy három dalos közös split-albumot készül kiadni az amerikai grindcore/powerviolence metalos Full Of Hell-el.

Igaz a lemez csak december 2-án kerül kiadásra a Closed Casket Activities kiadó jóvoltából, az alábbiakban már teljes egészében végighallgatható.

Dylan Walker, a Full Of Hell énekese a következőket mondta a közös albummal kapcsolatba:

Ez a split kislemez az egymás iránti közös tiszteletből jött létre, és a dalok az írásukkor érzett mentális állapotunkat tükrözik. A Nails dal egy külső háború mindenki ellen, aki visszafog és alulértékel téged. A Full of Hell-oldal ennek az ellenkezője: egy belső háború a génjeinkben kódolt, velünk született emberi erőszak és az öntelt félelem ellen. A Closed Caskettel közös munka egyértelmű választás volt, már ami azt illeti, hogy egy olyan lemezt akartunk kiadni, ami képes beteljesíteni a benne rejlő lehetőségeket. Justin ugyanolyan kiemelt figyelmet fordít az esztétikai dolgokra, mint mi is. A fizikai artwork és a csomagolás mindig nagyon fontos, és jó együttműködni egy olyan emberrel, aki ezt szintén így érzi.”
 

Hexvessel Hexvessel
április 24.