Metal Church – új koncertalbum


Az amerikai metal legenda, a Metal Church tavalyi visszatérő albuma után április 28-án egy vadonatúj koncertalbummal jelentkezik. A Classic Live címet viselő lemezre kilenc dal kerül fel, amit a banda 2016-os turnéján rögzítettek. A koncertlemezen egy speciális bónusz nóta is helyt kap, ami nem más, mint a legendás Fake Healer című daluk újonnan rögzített stúdiós változata. A dal érdekessége, hogy a Queensrÿche énekese, Todd La Torre énekel benne duettet a Metal Church-be nemrégiben visszatért énekesével, Mike Howe-val.


Kurdt Vanderhoof gitáros elmondta: “Ez az album nem csak a reunion egyfajta megünneplése, de egyben tribute is azoknak a daloknak, amik ezen éra legnépszerűbbjei voltak. Egyszerűen fantasztikus érzés látni a régi és új rajongókat, amint együtt élvezik a klasszikus dalokat a koncerteken; tehát azt mondhatom, volt értelme kiadni egy ilyen albumot.
 

Mike Howe
énekes hozzátette: “Nagy megtiszteltetés számunkra, és külön engem is roppantul boldoggá tesz, hogy 3 évtized elteltével is szeretik a rajongók ezeket a dalokat! A Fake Healer duettes dolog tulajdonképpen a kiadónk, a Rat Pak Records főnökének ötlete volt. Az ő fejéből pattant ki a dolog, és mondanunk sem kell, kiváló ötlet volt. Szerintem ti is meglepődtök majd, milyen faszául szól ez a verzió!

A Classic Live album előrendelhető a Rat Pak Records honlapján, különböző változatokban, melyekből a lenti promó-képekből lehet válogatni.
 


 
Depeche Mode Depeche Mode
március 25.