Cellar Darling – az ex- Eluveitie tagok új zenekara


Június végén érkezik az egykori Eluveitie tagok alkotta (Anna Murphy, Merlin Sutter, Ivo Henzi) Cellar Darling bemutatkozó albuma a This Is The Sound.

A 14 dalos album a Cellar Darling „apokaliptikus meséinek és súlyos riffjeinek világába” kaphatunk betekintést. „Kevesebb mint egy éven belül megalapítottunk egy új bandát, megírtunk és felvettünk egy albumot, és kialakítottunk egy minden képzelőerőt felülmúló egyedülálló hangzást. Ezek vagyunk mi! Kíváncsian várjuk, mit hoz a jövő”. – nyilatkozta Anna Murphy.

A This Is The Sound album a Nuclear Blast gondozásában jelenik meg június 30-án. A Cellar Darling tavaly mutatta be első single-dalait. E dalok az alábbiakban érhetőek el.
 



Cellar Darling – az ex- Eluveitie tagok új zenekara (1 komment)

  • necron necron szerint:

    Hell!

    Ez bizony rendben van, még annak ellenére is, hogy ilyen rövid idő alatt összedobták a lemezt. Azért vannak bene üres járatok, de a többi része a számoknak, kárpótol. Remélem az albumon a többi dal is ezt a színvonalat fogja hozni és nem a két legütősebb dalt tették közzé, mint ahogy az gyakran előfordul.Viszont több teret engedtem volna a nyenyerének, ha már egy ilyen cuccal dolgozik a hölgy. Egyébként jó Anna Murphy hangját hallani, sokat hozzátett az Eluveite dalaihoz.

Hexvessel Hexvessel
április 24.