Rockmaraton 2017 – egy hónap múlva kezdődik

Ahogy a címben is olvashatjátok, már csak egy hónap van hátra Magyarország leghosszabb rock/metal fesztiváljának kezdéséig. Az ezzel kapcsolatos ajánlót itt olvashatjátok.

Az Ektomorf énekese csak brutális zúzdaként jellemzi, az At The Gates frontembere szerint az emberek, a helyszín és a hangulat is nagyon rendben van. Zenészek és fesztiválozók is lelkesen ajánlják a Rockmaratont, ami épp egy hónap múlva indul.


A Bad Religion gitárosa imádta a strandot, a Battlecross énekese bármikor visszajönne, akárcsak a The Casualties. A legendás UK Subs frontembere egyenesen arra buzdít mindenkit, hogy semmiképp se hagyják ki a Rockmaratont, mivel egy valóban remek fesztivál.

A tavaly 10 napos rocknyaralás idén július 10-16. között várja a látogatókat a lassan megszokottnak mondható dunaújvárosi helyszínen: 21 nemzetközi és több mint 80 hazai zenekarral, ingyenes kempinggel, szabadstranddal és változatlanul baráti étel-ital árakkal.

A fesztivál programja már régóta teljes – a részletes napi bontás elérhető a weboldalon, napijegyek 6 napos-, hétköznapi és hétvégi bérletek is kaphatóak – SZÉP Kártyára is a Rockmaraton honlapján.