Iron Maiden – A Trooper különleges kiadása

Az Iron Maiden hivatalos söréből, a Trooperből és eddigi limitált verzióiból, a Trooper 666-ból és a Red N’ Blackből 2013-as megjelenésük óta világszerte közel tízmillió liter fogyott. A sikerszéria most újabb darabbal folytatódik, mert itt a Hallowed, a Trooper 2017-es különkiadása.

A sörfanatikus Bruce Dickinson, aki személyesen vesz részt az ízek kikísérletezésében, így nyilatkozik:

„A Hallowed attól igazán különleges, hogy a főzéséhez belga élesztőt használtunk, amire a Trooper történetében még nem volt példa. Nagy rajongója vagyok a belga söröknek, és örülök, hogy végre elkészíthettem a sajátomat is. Kimondottan élveztem a kísérletezést az ízekkel és alapanyagokkal, de végig szem előtt tartottam, hogy a belga sör nemcsak ital, hanem életérzés is. Ezt próbáltuk meg palackba zárni, belecsempészve némi brit hangulatot is.”

A készítési és kóstolási folyamatot a frontember az alábbi videóban mutatja be:


A Hallowed sör, amelynek címkéjén Eddie szerzetesi ruhában látható, ezzel is fejet hajtva a belga szerzetesek sörfőzési tudománya előtt, mindössze néhány hónapig, 2018. január végéig lesz kapható, Magyarországon pedig először a Popshop.hu webáruházban szerezhető be az alábbi linken. Kiszállítás és személyes átvétel december 4-től:
http://popshop.hu/italok/15414-iron-maiden-hallowed-soer.html