Malevolent Creation – legkeményebb albumukat ígérik


Új felállással, és új albummal tér vissza a floridai death metal veterán, a Malevolent Creation. A kultikus banda 13. nagylemez a jövő év során fog megjelenni, amin egy vadonatúj felállás mutatkozik be. A zenekart jelenleg a következő tagok alkotják: Phil Fasciana – gitáros, Lee Wollenschlaeger – énekes, Phil Cancilla dobos és Josh L. Gibbs basszusgitáros.

Phil Fasciana a következőket nyilatkozta: „Miután sok nagyszerű videót és hanganyagot kaptam különböző énekesektől, akik szerették volna átvenni a banda frontemberi pozícióját – azaz Bret Hoffman helyét -, végül megtaláltam a megfelelő embert a posztra. Kaptam néhány felvételt Lee Wollenschlaeger-től, és meghallgattam az ő szóló-projektjét, az Imperial Empire-t, totálisan le lettem nyűgözve. Aztán egyre többet beszélgettünk, és Lee bemutatta nekem az általa felénekelt Malevolent Creation demókat is. Annyit mondhatok: Egy nyilvánvaló tehetségről van szó!

A lemezről máris meg hallgatható ható egy vadonatúj, Lee Wollenschlaeger által felénekelt dal demó-változata. Ennek kapcsán Fasciana elmondta: „Ez a demó-dal olyan felvétel, amit maga Lee készített, nekem pedig nagyon megtetszett. Közösen döntöttük el, hogy végleges formájában ez a szám mindenképp felkerül a következő Malevolent Creation albumra. Ismerjétek tehát ti is meg Lee-t és az ő hatalmas tehetségét. Nem mellesleg gitáron is ő játszik, így innentől négytagú lesz a banda.

http://www.youtube.com/watch?v=Df1KFvWlvpE&

Hamarosan közzéteszünk további felvételeket Lee Wollenschlaeger hangjával. egyúttal bemutatjuk azokat a számokat, melyeket a következő albumra írtunk. Annyit tudtnotok kell: Mind a négyen roppantul elkötelezettek vagyunk; és minden bizonnyal ez lesz az eddigi legkeményebb Malevolent Creation album.