Godgiven – új felállásban készült friss klip

A tavaly tagcseréken átesett fővárosi „punk metal” csapat friss klippel jelentkezett, ami mellé még egy adag inormáció is érkezett:



„A tavalyi év volt a Godgiven egyik legeseménydúsabb időszaka. Lebonyolítottunk egy nagyon intenzív országos-, valamint egy nyugat-európai- és egy balkán turnét, elbúcsúztattunk két régi tagot, újraszerveződtünk és az új felállással nekiálltunk az első nagylemezünk megírásának, amit az idei év végén tervezünk megjelentetni.
A tagcserék természetesen sok egyéb változást vontak magukkal. Szerencsére az új felállás zeneileg, emberileg azonnal olyan jól összerázódott, hogy úgy döntöttünk, hogy az együtt felszabadított energiákat sokkal inkább a dalírásba, mint az állandó koncertezésbe fektetjük ebben az évben. Emellett a zenén is érezhető lesz a változás. Ha eddig a PMA rövidítés a Punk Metal Attitude „brand”-re utalt, akkor talán ezt most módosíthatnánk Positive Metal Attitude-re, de inkább hagyjuk is a skatulyákat…
A Self is Team című új dal ezeket a változásokat hivatott demonstrálni, és egyúttal az említett nagylemez egyik előfutára is. A tervek szerint a közeljövőben még további előzetesek fogják követni.


Ugyan tudatosan ritkítottunk az élő szerepléseken, azért továbbra is koncertfüggő zenekar maradtunk, így főleg az év elején itt-ott el lehet minket kapni élőben is. Az egyik legfontosabb fellépésünk február 19-én lesz a Dürer Kertben, a Death by Stereo előzenekaraként, ahol elsőként lesz hallható az új dal és az új felállás.

A szám felvételei a Ghostship Recordings stúdióban zajlottak, Tóth Gábor producerkedésével.
A klip pedig a Proving Ground Pictures és a Catasstrophy Prod. kooperációjaként jött létre, amelyek közül az utóbbi az előző dobosunk, Szekeres Dávid nevéhez köthető.”
Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.