Oceans Of Slumber – atmoszférikus, sötét melódiák


Az amerikai progresszív metalos Oceans Of Slumber március 16-án jelenteti meg atmoszférikus, sötét melódiákkal teli The Banished Heart címmel új albumát a Century Media gondozásában.
 


Cammie Gilber
t énekesnő így nyilatkozott: „Kizárólag valódi hatású zenét igyekszünk alkotni; ezúttal viszont újabb mélységeket fedeztünk fel, és még alább merültünk önmagunk lelkében, hogy felleljük, ami eddig ismeretlen volt még nekünk is, és a felszínre hozzuk mindezt. Néha az életben szükség van olyan helyekre, ahol elbújhatsz, ahol magadra öltheted a tagadás álarcát. De nem ebben az esetben. Mi ugyanis most úgy döntöttünk, hogy egy számunkra kényelmetlen és riasztó helyen maradunk, és ott fedezzük fel a sötétséget, az ürességet és a remény útjait; irányt mutatván nem csak önmagunknak, hanem mindenkinek, aki valaha is megfordult már ilyen zord lelki sötétségben.

Az album címadó dalának videoklipje itt nézhető meg, amit a banda így kommentált: „Ne táncolj túl gyakran az ördöggel, mert eljön az idő, amikor átveszi a vezetést, és ő visz majd haza téged.


Az albumról korábban megjelent The Decay Of Disregard daluk videója az alábbiakban érhető el.