Megadeth – új videóklip



Lying In State
címmel egy vadonatúj videoklippel jelentkezett a Megadeth. A dal 2016-os Dystopia albumukon szerepel és ugyanazzal a brazil rendezővel készítették el, akivel a Conquer Or Die klipjét is forgatták.


A klipről Dave Mustaine így beszélt: „Amikor 2016-ban São Paulo-ban turnéztunk, ott forgattuk le a Conquer Or Die klipet. Annyira lenyűgözött minket a számos díjjal elismert brazil rendező, Leo Liberti, hogy muszáj volt a Lying In State klipet is vele elkészítenünk. Ott volt velünk néhány barát és rajongó is, akárcsak a produkciós stáb, és szerepet is kaptak a videóban.

Hatalmas köszönet Kiko Loureironak, aki összehozott minket Leo-val. Nekem különösen tetszik, hogy Vic milyen tökös azzal a karddal. Ki gondolta volna? A Lying In State dal valójában a Conquer Or Die második része, ez a kettő szorosan összekapcsolódik.



A Dystopia lemez címadó daláért tavaly Grammy-díjat besöprő banda idén ünnepli 35 éves jubileumát, ennek kapcsán Dave az alábbiakat nyilatkozta:

Amikor elindítottam a Megadeth zenekart, nem gondoltam volna, hogy még 35 év múlva is életben leszek, azt meg pláne nem, hogy a bandám eléri ezt a hihetetlen mérföldkövet. Köszönet csaknem mindenkinek, akivel találkoztam, dolgoztam és együtt zenéltem a három és fél évtized során.”

A Megadeth várhatóan az év közepén kezdik majd felvenni a következő albumát, aminek megjelenése 2019 elejére várható.