Overkill – új koncertlemez


Május 18-án új, 21 dalos koncertlemezzel jelentkezik az Overkill. A Live In Overhausen címet viselő lemezről az alábbiakban Hammerhead daluk videóját nézhetitek meg. Aki pedig a videó után kedvet kapott hozzájuk az élőben az idei Rockmaraton láthatja őket.
 

A banda teljes munkásságát felölelő Live In Overhausen albumot egy nagyszabású ünnepi koncert során rögzítették a 2016. április 16-án megrendezett bulit a Horrorscope album 25. évfordulója, valamint a debütáló, Feel The Fire lemez megjelenésének 3. évtizede apropójából adták, a németországi Oberhausen-ben.
 
 

Bobby „Blitz” Ellsworth
énekes korábban elmondta: „2016 áprilisában Oberhausenben egy DVD-felvétellel ünnepeltük meg a Horrorscope és a Feel The Fire lemezek évfordulóját, valamint egyben azt is, hogy immáron 30 éve rendszeresen turnézunk Németországban. Hogy miért pont Németország? Nos, valójában itt kezdődött minden… ez az első otthonunk, ha koncertezésről van szó. Két éve tehát nem csak ezeket az albumokat, hanem a Deutsche-metal iránti szolidaritásunkat és elkötelezettségünket is megünnepeltük. Éljen a metal!

Depeche Mode Depeche Mode
március 25.