Stvannyr – bemutatkozás

A Stvannyr a kortárs, multi-instrumentalista zenész Csarnogurszky István (Realm of Wolves, Black Hill, Silent Island, musicformessier) dark-folk, ambient, atmoszférikus black metal projektje. Wilderness Chant dala hamarosan érkező debütáló EP-jének varázslatosan, harmonikus előzetese.

Üdvözöllek a Stvannyr világában!

Itt olyan misztikus világot képzelek, amelyet az északi puszta hideg szépsége, és népzenei alkotásai ihletet. A Wilderness Chant a debütáló EP első dala, idén ősszel Secrets of the Runes címmel fog megjelenni.”
 

Wilderness chant by Stvannyr

Stvannyr – bemutatkozás (1 komment)

  • necron necron szerint:

    Jónak, jó, van benne potenciál, csak egy instrumentális dalból nehéz eldönteni, hogy mi is lesz ebből. Tehát, tessék többet feltölteni! A borító gyönyörű, ezért jár a pont, kár hogy nem színes. A Logó gagyi, ezt érdemes lenne átgondolni. Jónak ígérkezik a dolog, sok sikert a múvésznek a további alkotásokhoz!

    Ami nem tetszik, hogy megint az „északi” tájakról van szó. Szerintem, azt hagyjuk meg az északi gyerekeknek, nekünk is vannak tájaink, amikhez sokkal-de sokkal több mítosz, legenda varázslat kötődik, mint „északi tájak”hoz. Csak ajánlanám, utána nézni, hogy [u:a8xnd8a2]csak a[/u:a8xnd8a2] Pilis tájaihoz milyen néphiedelmek, mesék kapcsolódnak. Hát kérem, ott lehet találni észjaka táncoló tündéreket, sárkányokat stb, stb. Csak ugye az nem menő, mert Magyar, meg utána kell járni, olvasni, hisz az nem folyik a csapból, mint az „északi” téma. Ami most nagyon trendi az underground világában.