Fekete Terror Productions új hírlevél

Új Sun & Moon Records kiadvány közeleg és mint megbízható díler, Hargita megye szövetségese ezúttal is a Fekete Terror Productions fogja teríteni itthon a friss árut.
 
Az ausztrál Lucifer’s Fall a tradicianális doom metalban utazik, mint a Witchfinder General, a Saint Vitus, a Pentagram vagy a magasságos Reverend Bizarre. Szóval minden doom fanatikusnak erősen ajánlott kiadvány! A DigiCD egy gyűjteményes lemez lesz, ritka és kiadatlan felvételekkel megpakolva.

SM-056 LUCIFER’S FALL – „Tales From The Crypt” DigiCD 2018

Továbbá az erdélyi kiadó zászlaja alatt hamarosan érkezik a hazai Svoid friss rituáléja. Az MCD itthoni terjesztését a Fekete Terror Productions mellett a Spiritside Productions is magára vállalta.
Örömmel tudatjuk, hogy a Total Därkness Propaganda kiadványaként érkezik a Tulsadoom két, eddig megjelent albuma, dupla kazettán egy közös slipcase borítóba csomagolva! Ez a két barbár mestermű most először lesz kapható kazetta formátumban. Készen állsz?
 

TDP004: Tulsadoom (Aut) – Barbarian Steel / Storms of the Netherworld

Hivatalos megjelenés: november 17-én, a Tales Of The Morbid Butchers #6 fanzine release party vol. II. keretein belül.

És ahogy azt már tudjátok befejeződtek a Tales of the Morbid Butchers fanzine 6. számának munkálatai. A frontborítóért hatalmas köszönet ANVIL KVLT-nak, a tartalomról pedig itt olvashattok.

És megérkezetek az új pólók (Fruit of the Loom Valueveight), ára 2500 Ft lesz, amit személyesen átlehet venni a partyn. Aki postán akarja rendezni, azzal majd külön egyeztetünk. Aki az újsággal együtt rendeli meg, annak kedvezményt adunk. Az újság pontos ára még nincs meg, de minimum annyi lesz, mint tavaly.