Subscribe – decemberben jön a Sanity has left the building újrakiadása!



Subscribe
rajongók már biztosan piros betűvel beírták naptárájukban kedvenc csapatuk 2019. május 11-i visszatérő koncert a Budapest Parkban, de a melegítéshez már most az év végén nekifoghatnak, ugyanis december 7-én a zenekar egy különleges kiadvánnyal ünnepli majd az első, Sanity has left the building című albumuk megjelenésének 15. évfordulóját! Alább a csapat szavai a kiadványról:
 
 

Különleges formátum

Zenekarunk történetének első és talán eddigi legmeghatározóbb lemeze a Sanity has left the building 2019-ben ünnepli 15. évfordulóját. A jubileum alkalmából elővettük a fiókból a lemez hangsávjait, és úgy döntöttünk, hogy ünnepélyes keretek között vadonatúj köntösbe öltöztetjük őket. Az ünnepélyes keret pedig nem más, mint egy limitált példányszámban elérhető gyönyörű 180 grammos dupla vinyl. Ha most megrendelitek akkor még karácsony előtt kezetekbe foghatjátok a dedikált példányotokat és velünk együtt ünnepelhetitek azt a lemezt, ami remélhetőleg oly sok örömet szerzett nektek, nekünk pedig megannyi kedves emléket.


http://youtu.be/zTxm_P4TiKI

Újrakeverés és masterelés

Fontos tudnotok, hogy ez nem csak egy szimpla újrakiadás vinylen, és még csak nem is egy szokványos remasterelt anyag. A lemezt a mi Atishunk sávról sávra, teljes egészében újraeditálta, keverte és masterelte, hogy 15 év után végre úgy szólaljon meg az anyag ahogy azt mi annak idején megálmodtuk. Bár a dalok hangzása a lehető legfrissebb, mégsem cseréltünk le, vagy játszottunk újra egyetlen hangsávot sem.


Bónuszdal

Ha ez nem lenne elég, a lemez szolgál egy eddig még nem hallott meglepetéssel. Back Door című számunkat ugyanakkor rögzítettük mint a lemez többi dalát, de végül lehagytuk az anyagról mert nem jutottunk dűlőre a szerkezetét illetően. Másfél évtizednyi pihentetés után egy sötét, és hűvös helyen a dal megérett arra, hogy némi átszerkesztés után méltó helyet kapjon a korongon.


http://youtu.be/SceVKmbEo_A

Megjelenés infók

A dupla vinyl megjelenésének időpontja december 7, az online megjelenésé pedig december 14. Hogy közösen ünneplhessük meg az újrakiadást, szerveztünk nektek egy eseményt. December 6-án 19:00-től megtalálhattok bennünket a Robotban (Akácfa u. 49, Budapest), ahol dedikáljuk a lemezeket valamint fotókra, beszélgetésekre vagy akár néhány italra is kaphatóak leszünk természetesen! Az újrakevert változatot itt hallhatjátok először nyilvánosan és persze a gyönyörűen csillogó vinylek vásárlására is lehetőség lesz.

A vinyl itt rendelhető elő.