Lords Of Chaos – újabb előzetesek


Hamarosan a mozikba kerül a Mayhem történetét bemutató Lords Of Chaos című életrajzi horrorfilm. A filmet a Bathory egykori dobosa Jonas Åkerlund rendezte Michael Moynihan és Didrik Søderlind azonos című könyve nyomán. Itt vannak az újabb előzetesek.



A Lords Of Chaos a legendás norvég black metal banda alapítója/gitárosa Øystein Aarseth, azaz Euronymous szemszögéből mutatja be a Mayhem megalakulásának korai szakát, melyből megismerhetjük bandatársaival Per Yngve Ohlin, azaz Dead-del és Varg Vikernes-szel való viszonyát.


Lords Of Chaos – újabb előzetesek (7 komment)

  • necron necron szerint:

    Hell!

    Szerintem, összességében nagyon jó kis film volt. Igényes a képi világa, látszik ,hogy van benne pénz. A szereplők is jól játszanak. A poénok is működnek benne.
    Az, hogy mennyire tükrözi a valóságot nem tudom, de szerintem a tagok sem tudják már, hiszen gyerekek voltak, és másként élték meg ezeket a dolgokat és másként is emlékeznek már az akkoriban megtörténtekre.
    Egyébként, nem dokumentum filmnek szánták. A film elején ki is van írva. (Mondjuk, Varg-ot elég negatívan ábrázolták. Nem hiszem, hogy ha valaki ennyire mókás felnőttkorára, akkor fiatalon ennyire köcsög volt 😀 .). Mindemellett, jó volt látni a képernyőn a gyerekkorunk ezen extrém bandáit és az általuk elkövetett , mondhatni már-már “legendás” bűnüket.

    Az angliai blu ray megjelenés, március 29. Szerintem, érdemes rá beruházni. mert jó film. Egyébként, tényleg hasonlít a főszereplő srác a „reszkessetek betörős” srácra, 😀

    A másik nagyon pozitív meglepetés volt a Heavy Trip. Nem gondoltam volna, hogy az északi népek is rendelkeznek olyannal, hogy humor. Márpedig itt elég jól operáltak vele. Nem a szokásos, olcsó gagyizás. Persze, kevés pénzből dolgoztak, de ezt maximálisan kihasználták Ennél a filmnél is élveztem ,hogy végre a black, death metal éráról szól.
    Nem béna, erőltetett bohóckodás, hanem az a fajta kellemes humor, ami az embert igazi zene rajongóként teljesen áttudja járni. Azt nem tudom ,hogy magyar szinkronnal milyen a film. Kicsit tartok tőle, hogy elrontják a poénokat, de majd meglátjuk. Ezt a filmet is csak ajánlani tudom. (@)

  • armand armand szerint:

    Most nézem. 🙂 Kellemes vígjáték… Jó tudni, hogy a norvég black metal nagyjai is gyroson nőttek fel. |-D

  • ensomhet ensomhet szerint:

    [img:535815af]https://i.ibb.co/4MLFrgY/50983442-2212846365621482-3165581198562951168-n.jpg[/img:535815af]

  • armand armand szerint:

    [quote=Krigare:f75w2u2r]
    Elvileg február 6-án lesz a film premierje, viszont arról semmilyen portálon nem olvastam, hogy a magyar mozikban vetíteni fogják-e.
    [/quote:f75w2u2r]

    A magyar mozikban nem igen, max DVD. De lesz helyette Heavy Túra!

  • armand armand szerint:

    [quote=boymester:f75w2u2r]
    Valahol azt olvastam, hogy egyetlen zenekar sem járult hozzá a filmben említettek közül ahhoz, hogy a zenéjüket felhasználják:) Akkor marad Hans Zimmer? Vagy esetleg megkérik John Williams-et, hogy komponáljon valami szívhez szólót a templom körül melegedő fiatalok számára?
    [/quote:f75w2u2r]

    Lesz ám ég a gyertya, ég (6)

    —————————————————-
    „Amióta a pop szakma földi sötét helytartója Uhrin Benedek eltávozott, azóta húzza magához csatlósait. Most meghalt a Hercegnő, oda az ellenállás… és így lett mindenki Ossi-János.”

  • boymester boymester szerint:

    Valahol azt olvastam, hogy egyetlen zenekar sem járult hozzá a filmben említettek közül ahhoz, hogy a zenéjüket felhasználják:) Akkor marad Hans Zimmer? Vagy esetleg megkérik John Williams-et, hogy komponáljon valami szívhez szólót a templom körül melegedő fiatalok számára?

  • eroen eroen szerint:

    Freddy után, megnézném ahogy Rami Malek eljátsza Euronymoust is (w00t)

Hexvessel Hexvessel
április 24.