Rockmaraton 2019 – lassan itt a teljes program

Egy hosszabb hallgatást törte meg a Rockmaraton szervezői, ahol 3 nemzetközi és 11 hazai fellépőt osztott meg.

Lassan teljes az idei Rockmaraton programja – 3 nemzetközi és 11 hazai fellépő nevével bővült a lista, örülhetnek a grind és a metalcore rajongók.

Az éles szemű grindcore rajongók egy ideje már tudják – a zenekari önbejelentőnek hála – idén nem kell nélkülözniük a stílus legendáit! A Napalm Death július 12-én hozza a tőlük megszokott színvonalas kaszabolást, lendületük mitsem kopott az elmúlt közel 40 év alatt.

A Bury Tomorrow a brit metalcore színtér egyik éllovasa, tavaly megjelent legutóbbi lemezükkel jelenleg is turnéznak Európa-szerte – a csapat július 13-án a Szalki-szigeten is bizonyíthatja, okkal lett az utóbbi években a szcéna egyik leggyorsabban feltörekvő együttese.

Ezúttal duplán örülhetnek a metalcore szerelmesei – érkezik az Our Hollow, Our Home, akik az elmúlt hat évben szintén elég hamar népszerűek lettek. Mindkét csapat egy napon, egy színpadon játszik.

Újabb hazai tizenegyessel bővült a sor: Dreamgrave, Gutted, Hatvan City HC, Ideas, Invader, Liberal Youth, Paddy and the Rats, Perihelion, Stress, Vesztegzár, Watch My Dying.

Országszerte a Ticketportal jegyirodáiban és online kaphatóak a jövő évi bérletek, és napijegyek.​