Begotten Silence – új EP-vel robbantottak



Bloodstains
címmel egy új három dalos kislemezzel jelentkezett a melodic death metalos Begotten Silence zenekar. Az EP-ről Török Csaba énekes az alábbiakat mondta el:

Három olyan dalt szerettünk volna kiadni, amelyek három különböző arcunkat mutatják meg és mégis a ránk jellemző “bloodstained melodeath”-ben utaznak. A Faces of Suffering nagylemezhez hasonlóan a központi téma a szenvedés, és ezt vegyítettük a műfaji megnevezésünkkel az EP címére. A banda legénysége 2015 óta változatlan és szokás bullshitelni azzal, hogy “sose volt ilyen erős a felállás”, de érezhetően kialakult nálunk már a számírás és számfelvétel menete, a csapatunk az eddigi leghatékonyabb rend szerint tolta ki a tételeket az utóbbi négy évben és a Bloodstains kislemez elkészítése is ilyen gördülékenyen ment.”

Az EP Through Pain I Rise dalára egy klipet is készítettek ezt láthatjátok most, alább pedig az egész kislemez végig hallgatható. Az EP bemutatókoncertje március 2-án a Dürerben, az immáron harmadjára megrendezett Berserk Fest-en lesz.

 
Bloodstains by Begotten Silence
Hexvessel Hexvessel
április 24.