The Absence – Walking Shadows – dalpremier



Walking Shadows
címmel mutatott be új dalát a floridai death metalos The Absence, amelyben az Aghora gitárosa, Santiago Dobles vendégeskedik. A dal egyébként a most péntekem megjelenő azonos című kislemezükre kelül fel, melynek B-oldalán egy Bad Religion (Do What You Want) feldolgozás hallható majd.

Rettentően izgatottak vagyunk, hogy végre megoszthatjuk veletek egy új dalunkat, videoklipünket, amit a Walking Shadows című számhoz készítettünk! Ez a dal lemaradt legutóbbi, A Gift For The Obsessed albumunkról, de meg kellett várnunk a megfelelő pillanatot, hogy ezt a szörnyet megoszthassuk. Az alább látható videoklipet dobosunk, Jeramie Kling filmezte élőben, a szerkesztést és a vágást pedig Adam Hutton, a BurdenInSilence Designs munkatársa végezte el. Mindketten fantasztikus munkát végeztek; mi pedig tökéletesen elégedettek vagyunk a végeredménnyel.” – közölte Jamie Stewart, a banda énekese.


A csapat legutóbbi, A Gift For The Obsessed albuma tavaly márciusban jelent meg, amit az alábbiakban hallgathattok végig.
 
A Gift For The Obsessed by The Absence