Rock Cafe-La Fabrique

Tisztelt Zenekarok!

Ezennel felhívnánk a szíves figyelmeteket, hogy ha esetleg Kecskemétre mennétek játszani a közeljövőben a Rock Cafe-La Fabrique Klubba, és a klub szervezőjének, Vízi Attilának bármi köze lenne a szervezéshez (ez vonatkozik azokra a fesztiválokra is /pl. Tőserdő Fesztivál/, amiben benne van a keze), vagy ne menjetek el, vagy nagyon körültekintően járjatok el. Szóban forgó illető nem küldte vissza a szerződést a koncertünk előtt, mondván, hogy majd lehozza a helyre, persze ez sem történt meg. A koncert után (mely csütörtöki nap lévén nem vonzott annyi embert, mint egy hétvégi esetben) nem kaptuk meg a megbeszélt fellépti díjat, csak ígéreteket kaptunk annak későbbi kiegyenlítésére.

Ennek jóval több, mint három hónapja, a türelemnek vége, a bizalom elveszett. Gondolom nem kell senkinek ecsetelnem, mennyire érzékenyen érint egy underground zenekart egy ilyen eset, nem beszélve a minket ért erkölcsi sérelemről és hátrányról, ami több embert érint. Kisebb utánajárás után kiderült, hogy nem vagyunk egyedül, több zenekar is járt már hasonlóan nevezett helyen nevezett személy által.

Mi ezt ebben a formában szeretnénk „kompenzálni”, mert úgy tűnik, annak a pénznek már bottal üthetjük a nyomát. Kerüljétek el a helyet, vagy legalábbis a szervezőt! Az underground jelenlegi helyzetében végképp nincs szükség ilyen „élményekre”!

Üdvözlettel: A Neochrome zenekar Debrecenből.

Hexvessel Hexvessel
április 24.