Madball – új lemez

Madball – Infiltrate the system .CD
I Scream / Record Express
megjelenés: 2007. augusztus 20.

Katonák, orvosok, jogászok, TV producerek, azaz e szakmák öltönyös emberei alkotják a Madball egyre szélesedő rajongótáborát. A New York City beli illetőségű brutál hardcore zenekart a fanok lelkesedése tartotta életben és buzdította alkotásra. Ez a népes sereg egyre nagyobb lesz és olyan egyedekből áll, akik szabadon gondolkodnak, igazságért küzdenek, Ők azok akik a „rendszerbe beszivárognak“ (angolul amúgy ez a kifejezés éppen a lemez címét jelenti)

A Madball tagjai az underground bálványai, azé az undergroundé, amely az utca hangjaként került be a köztudatba.
A Madball 1988as alakulása óta a műfaj legfontosabb albumait tudhatja magáénak : Ball of Destruction EP (1989), Set It Off (1994), Demonstrating My Style (1996), Look My Way (1998), Hold it Down (2000),Legacy (2005).

A mostani album, az eddigiekhez képest zeneileg és szöveg szintjén is előrelépést tesz. Zeuss funcionált producerként, az Ő nevét ismerhetjük már Shadows Fall, Hatebreed, Thowdown zenekarok lemezei alapján.
Tizenhárom kompromisszumot valóban nem ismerő nótával ajándékoz meg bennünket ez a lemez, szeretni fogják a régi hűséges fanatikusok, és az együttes legújabb rajongói is.
A lemezre az a kifejezés, hogy „jó” nem megfelelő, inkább az a helytálló rá, hogy az Infiltrate the System a zenekar diadalmenete, minden embernek szóló eszmei és zenei üzenete.

Ha azt mondanánk, hogy a lemez jó, az nem lenne a megfelelő kifejezés, a lemez ugyanis kiváló! A zenekar harci masírozása a győzelem felé, és ebben a menetelésben társulnak hozzájuk a régi fanatikusok, de számtalan új rajongó is csatlakozni fog a Madball underground ármádiájához!

Számsorend (linkre kattintva belehallgathatsz):
Justify 
Infiltrate the system 
Revolt 
No escape 
Takeover 
Renegades 
Set me free 
The messenger 
Liberty or death 
A novelty 
You’re gone 
P.Y.I.T.F. Part 3 
Stand up NY 
Straight from the heart

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.