Undead koncertajánló

Ismét eljött a nyár s immár VI. alkalommal jelentkezik az Undead Festival. Idén is két napos lesz a rendezvény, mely minden napra más meglepetést tartogat. Az első nap a budapesti Kék Yukban kerül megrendezésre a következő zenekarok részvételével:
Angerseed, A Losing Season, Domhring, Effronthery, Keeper of Dreams, Sollen, Harvester, Cryptic Remains.
Az estére kétféleképpen is INGYENES-en be lehet jutni.
1. 18.30ig érkezőknek a Belépés INGYENES (kapunyitás 17.30)
2. a 2. napi Tesstimony, Casketgarden, Watch My Dying jeggyel a belépés INGYENES.
A többieknek 1000 Ft.
A második nap tekinthető az idei fesztivál fő napjának, ahol a hazai extrém metál krémje verbuválódik össze egy össznépi ünneplésre, a budapesti Diesel Klubban. A Tesstimony XV.születésnapját ünnepli többek közt az „ős tagság” közreműködésével. A mosonmagyaróvári Casketgarden szintén évfordulós, számszerint a X. Watch My Dying fellépése amolyan lemezelőzetesnek is felfogható. Ezen a bulin hangzik majd el először több szám is a nemsokára megjelenő új lemezről. A miskolci, modern death metal-t játszó Slytract és az, ex-Testimony énekes, Bazsó Laci új bandája,a Morning Star gondoskodik a hangulat felforrósításáról.
A belépő elővételben 1500 Ft, amivel az első nap INGYENESEN látogatható. A helyszínen 1800 Ft.
Az első 100 érkezőnek ajándék Tesstimony: Gospel of Judas cd.
_ELVALASZTO_

Igazából nincs is nagyon szükség szavakra a buli várható hangulatát illetően,aki volt már Tesstimony+Casketgarden közös bulin az tudja milyen őrült partizásra számítson, aki esetleg még nem annak ízelítőül

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.