Morbosidad + Stygian Shadows infók

Fodor Laci, a Stygian Shadows főszerkesztője küldte a friss híreket a Morbosidad koncerttel kapcsolatban:

Az amerikai Morbosidad nem egy, hanem kettő koncertet fog hazánkban adni! A november 15-i, nagybányai (Románia) koncert után, 16-án este Pécsett a Toxic Music Clubban lépnek fel a Morgue és a Blizzard társaságában, majd 17-én este a budai, Blue Hole klubot tisztelik meg és zúzzák szét az Age Of Agony és a Drünken Bastards együttesekkel vállvetve! Tekintve, hogy 2 koncert lesz, az eredetileg tervezett 2000 Ft-os jegyárat levittük 1500-ra és mindkét helyszínen ennyi lesz a beugró!
Tisztázódott a november 7-i, 5. és egyben utolsó Stygian Shadows (helyszín: Blue Hole) fellépőinek névsora, mely az alábbi a fellépés sorrendjében: Angerseed, Dim Vision, Concrete, Blizzard, Selbstentleibung, Drünken Bastards, Bornholm, Morgue.
A rendezvény meglátogatása 1300 Ft helyszíni leszurkolása ellenében lesz lehetséges. A koncertek ideje alatt a Terranis, a Runesongs és a Stygian Shadows disztrók kínálatából lehet csemegézhetnek az érdeklődők. Ezen az estén lesz először kapható a 16., utolsó Stygian Shadows szám is!