Morowe és Cssaba

Június 1-én két új kiadvánnyal rukkol elő a Witching Hour Productions. Két projektről van szó, meglehetősen eltérőek, mégis sok közös vonásuk van, úgy mint misztikus atmoszféra, a művészi határok figyelmen kívül hagyása és persze egy kis black metal háttér.
A Morowe lemeze 50 percnyi poszt black metal, az őrült elme bizarr utazása, melankólikus, ősi erővel az abszolút nihilizmus jegyében. A lengyel projekt Piekło.Labirynty.Diabły című album grafikáját a Mentalporn (Deathstars, Behemoth, stb.) készítette, a CD verzió 32 oldalas booklettel, a kinyitható 12 colos fekete LP pedig egy A2-es méretű poszterral lesz kapható.
A másik a számunkra talán vicces névvel csengő Cssaba, mely az előbb bemutatott, valamint a Massemord és Furia zenekarokban is tevékenykedő Nihil művészúr egyszemélyes projektje. A bemutatkozó nagylemez tavaly jelent meg Toxic Cssaba címmel, most pedig egy mini albumot mutatunk be, név szerint a Like a see e ea gull-t. A négy kompozíció (One / Two / Fuck / You) az Ulver zeneiségéhez áll a legközelebb, tehát egy elektro-ambient masszát képzeljünk el jazz és klasszikus zenei elemekkel felvértezve.

Hexvessel Hexvessel
április 24.